Pages

Sunday, October 23, 2016

Hari Sarapan Kebangsaan (National Breakfast Day)

assalamualaikum....

Hari Sarapan Kebangsaan (National Breakfast Day) akan diadakan pada 24 October.

Dengan itu, Restoran McDonald's akan menyediakan 1000 chicken muffin dengan percuma pada 24 October 2016 dari 7 pagi - 10 pagi.

so, sapa-sapa nak dapatkan breakfast secara percuma bole la cepat-cepat pegi beratur kat McDonald's yang berdekatan.

tapi ada syarat-syarat jugak.. tengok bawah..




Tempahan Kek, Muffin ,Bun, Tart dan juga Durian Crepe

Assalamualaikum...

Anda suka makan kek? tapi malas nk renyah-renyah kat dapur...atau tiada masa nk buat semua tu..
haaa.... mai saya sunggest mana nak tempah kek....  tapi prefer area Kedah ni la...
anda bole menempah kek, cup cake, muffin, bun roti atau durian crepe dari Ain Nabila

jom tengok hasil air tangan  Ain



cantik kan.. mcm sayang plak nak makan hihi....
dah beberapa kali saya pernah menempah kek kat Ain... hasil dia memang tidak mengecewakan.... sedap....

saya juga suggest pada housemate utk tempah kat Ain.. ni hasil dia..



Ain juga ada membuat tempahan untuk bun roti.. ada bun sardin, bun sosej...
durian crepe pon ada taw.... sedap dan dia tak kedekut durian... moga murah rezeki ya...



menu terbaru dari cik Ain, fruit tart...



saya dh cuba.. sedapp

untuk tempahan bole hubungi Ain
fb: Ain Nabila Ariffin
contact number / what's up: 016-9172819


© Cerita dari Jejariku | Design By MH