Wedding Guestbook

by - Saturday, January 05, 2019

Assalamualaikum...

Guestbook

Wedding guestbook merupakan salah satu kenangan dalam majlis perkahwinan.
Disitu tetamu akan menulis ucapan-ucapan untuk pengantin.

Wedding guest book saya hanya simple saja.
Design cover buku adalah idea bff saya yusrina.
Yang lain-lain,  printed dan scrapkan buku dari kak ipar saya. .
Saya hanya sediakan pen warna warni sahaja.
Untuk mencantikkan lagi abg saya tolong mengecop setiap helai guestbook dengan cop rubber yang saya tempah untuk cop goodies.

Cover depan

Cop setiap helai

Cop kahwin yang sama jugak saya cop di paper bag disini


Antara ucapan dri kawan-kawan





You May Also Like

5 comments

  1. ZF dah kawen ka? alamak byknya ana tertinggal nih adehh~

    ReplyDelete
  2. Suka etuza mencatat memmori perkahwinan mereka yang jemput Etuza..ada juga kat sini buku catatan kawin tu..rasanya perlu orang wish hari bahagia tu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, kenangan kan memori indah. zaman dedulu takda camni lagi. heehheehe

    ReplyDelete
  4. Jarang jumpa wedding guestbook ni dalam wedding sanak saudara zumal, sorang sepupu je buat dulu.

    ReplyDelete