Padey's Cafe Jalan Stadium, Alor Star

by - Saturday, December 05, 2015

Assalamualaikum...

bila hati teringin nak makan western.. terpaksa lah mengikut kata hati..
petang tu mesej siap2 housemate ajak balik kerja awai.. nak keluar dinner sekali.. dah lama tak keluar makan sekali housemate.. memasing bz ja, balik lewat..

kali ni saya terjah western yang pernah saya pergi..
saya repeat sekali lagi cafe ini..
pertama kali saya pergi cafe ini, secara kebetulan saja.. time tu tengah cari kedai makan area Jalan Stadium.. tiba2 ternampk cafe ni mcm menarik ja.. so cuba try la nk rasa makanannya...

padey's cafe

Padey's Cafe nama cafe ini..
pertama kali saya pergi saya mencuba

classic meatball
 Classic Meatball (home made meatball serve with creamy & spicy blackpaper sauce, olive, fries and banana topping) .. memang sedap laa..
2nd saya pergi beberapa hari lepas saya cuba
padey's lamb grilled

Padey's Lamb Grilled (grilled lamb's shoulder serve with creamy blackpaper sauce, fries, coleslaw and pineapple).

housemate saya pula mencuba Stuffed Grill Chicken.




decorasi suasana cafe ini juga menarik.. 
ada sebiji Vespa semasa nak masuk cafe.. 
suasana di dalam cafe
memang puas hati lah mencuba makanan disini.. rugi siapa tak mencuba..
mungkin saya akan datang lagi untuk mencuba makanan lain lagi...

Location Padey's Cafe di Jalan Stadium. kalau dari Stadium Darul Aman terus ja sampai jumpa Shell.. dan terus sikit lagi akan jumpa Pady's Cafe.. berhadapan sikit dengan burger gemilang.

VENUE:
Lot 11A Jalan Stadium,
Alor Star, Kedah Darul Aman

BUSINESS HOURS:
6.30pm - 1.00 pm
close on Wednesday

CONTACT:
019 4114242 / 013 5111755

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/padeyscafe/

You May Also Like

20 comments

  1. Nampak sedap makanan kat atas tu

    ReplyDelete
  2. Alamak jauh sangat.ingatkan kat area kl atau pn selangor..next time kalu ke kedah..boleh laa kot try

    ReplyDelete
  3. pergghh ...sedapnya mmg x rugilah repeat tgk pun dh tahu sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sis JM... nnt nk p lagi ni cuba makanan lain

      Delete
  4. sedap-sedap belaka ... tengok gambar pun dah tahu sedap :)

    ReplyDelete
  5. Macam sikit jer tuh Hana....kenyang ke?Tapi mmg nampak sedap hihi...Harga Ok?

    ReplyDelete
  6. Nanti sampai AS boleh gak terjah ^-^

    ReplyDelete
  7. macam pernah ternampak kedai tu. harga dia ok ke?

    ReplyDelete
  8. xpernah lg try mkn kat sini....sedap ehhhhh ehehe

    ReplyDelete
  9. tau Jalan Stadium ni.. penah singgah kat situ makan.. and that time ada orrg bukak bazar.. tapi kedai ni x penah try =D

    ReplyDelete