Rabak Cafe

by - Wednesday, January 13, 2016

assalamualaikum...


kali nak review tempat makan baru kat area Alor Setar ni.
saya jumpa Cafe ni dalam FB ja..
tengok macam menarik ja.. so teringin nak mencuba..


saya dan housemate pergi terjah cafe ni,
pantang jumpa cafe baru..semua nk terjah...
kat sini pelbagai jenis makanan ada..western ada.. steamboat pon ada.   
saya order  meaatball..


bagi saya meeat ball dia tak kedekut.. meat ball dia besar sikit dari biasa, kuah gravy dia pon lebih.. sayur dan fries pon lebih jugak.... cuma rasa dia boleh tahan la... masih sedap untuk dimakan...


menu yang diorder oleh housemate saya plak, chicken curry noodles @ mee kari..


saya mencuba mee kari housemate punya.. kuah dia sedikit pekat la..

saya kurang sikit mee kari ni.. so taste saya xbrapa suka la mee kari ni..
tapi berbeza dengan housemate saya.. bagi dia mee kari ni sedap..


suasana Cafe Rabak ni memang menarik jugak...





layanan dari pemilik cafe pon bagus.. ramah ja.. sempat sembang sekejap..
cafe ni baru dibuka.. dia bertanya macam mana boleh tahu cafe ni... saya inform ja terjumpa dalam FB ja..

sesiapa ingin kesini senang ja

Lokasi:
masuk terus menghala ke pusat service toyota..akan bertemu restoran lapaq disebelah kanan..d"fetisha dan rabak cafe..semua disebelah kanan..

boleh juga layari Fb mereka 
Rabak Cafe

You May Also Like

14 comments

  1. craving dah ni.btw, sy follow awaa#633. jemputt:)

    ReplyDelete
  2. wow meatball tu mmg npk menarik portion pun byk

    ReplyDelete
  3. balik sana boleh pi cari nampak meatball tu sedap

    ReplyDelete
  4. amboihh kak.. seksi ngat aih meatball tu.. bersepah fries.. T__T

    ReplyDelete
  5. huiii meatball ! teghuih ghasa mcm nk p sana la ni jugak hehe
    ehhhhh ada no nama Restoran Lapaq kat sana? best dak yg tu? hehe

    ReplyDelete
  6. sedapp nya .. environment pon menarik ^_^

    ReplyDelete
  7. berapa harga meatball tu...pas makan RABAK tak poket?

    **semasa ZF buat review, sertakan sekali menu dan harga makanan yang di provide lagi menarik

    ReplyDelete
  8. korang rabak perut la mkn sedap2..akak rabak mata jer terliur..hehehe

    ReplyDelete