Pasembor Padang Kota | Gani Famous Pasembur

by - Sunday, January 31, 2016

assalamualaikum..

cerita 2 minggu lepas, semasa saya ke Penang join review Museum 3D Trick
sempat saya melepak di area Padang Kota.. sambil jalan², saya singgah di Medan Selera dsitu yang dikatakan terkenal dengan pasembor...
saya ni pantang dengan makanan ni... terus nak mencuba..


sedapp kuah dia..

pelagai pilihan ada.. pilih jaa.. bayar sndri

kami mencuba gerai Gani Famous Pasembor... 
terdapat pelbagai jenis makanan...
serba satu saya mencuba... 
masa ambek tak ingat.. sekali dh gaul smua.. ambek kau.. banyak kot.. nasib baik la kami berempat... boleh jugak habiskan....

gerai Gani Famous Pasembor

pasembor disini memang tidak mengecewakan saya yang datang dari jauh ni.. memang sedap la dengan kuah dia lagi..siap mintak tambah kuah lagi...

You May Also Like

8 comments

  1. tak minat pasembor walau kawen dengan orang penang hihihihi

    ReplyDelete
  2. amboi2 makan x ajok k.el pun
    meh lah zf banjer k.el plak ekeke

    ReplyDelete
  3. sakan depa pusing penang hr tu no

    ReplyDelete
  4. kuah sedap...mesti sedap..empat orang mkn tu total berapa hinggit...

    ReplyDelete
  5. akak pon loni dah pandai makan pasemboq..tapi kat pdg kota xpernah try lg..

    ReplyDelete