Terima Kasih Daun Keladi..

by - Sunday, January 18, 2015

assalamualaikum...

alhamdulillah... berjaya juga saya habiskan paper terakhir saya khamis lepas.. syukur sangat..lepas ni tunggu result. hopefully semua paper sem last ni yang terbaik.. 
nak prepare diri ke praktikal plak..

Jumaatnya baru saya berangkut semua barang balik kampung.. mau penuh keta walaupon dh setengah barang di bawa balik sebelum ni..

sampai ja rumah, terus ja baham nasi lauk pauk kak masak.. dah brapa hari tak makan nasi tau..nk diet katakan..
terusnya baru saya mencari barang² yang abg posmen ada hantar... ada 3 barang di pos kepada saya... jom tengok sapa yang hantar..

first saya buka kotak yang paling besar lah..
hadiah ni sempena saya antara top komentar dari blog kak shikin..boleh rujuk di sini.. terima kasih akak...semuanya sampai dengan selamat..

Tupperware

penanda buku dari Vietnam dan Fridge Magnet hasil tangan kak shikin



yang kedua plak.. dari Sabah..jauh nun disana.. 
produk elken.. Milk tea..daripada Cikgu Etuza sempena top komentar di blog cikgu.. 
sedap minuman ni dan senang nak bancuh.. slalunya kt rumah still guna serbuk tea lagi.. terima kasih cikgu..
milk tea

yang ketiga ialah souvenir oleh Ieda dari Putrajaya.. ia sempena saya terpilih dalm giveway Ieda nak bg souvenir..
comei souvenir ni dari Koh Lipe Thailand. Thanks Ieda.. 


mai-mai ikut saya pergi terjah ketiga blog ni...



You May Also Like

96 comments

  1. Wow! Banyaknya hadiah! Campak sini satu..hihiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. psst..p terjah blog sis JM tu..baru2 ni dia dpt byk hadiah..suruh dia campak satu..hihi

      Delete
  2. Lepas habes exam bukak hadiah plak..hilang stress lepas exam kan..hihi

    ReplyDelete
  3. Jom lawat blog hebat ini...;)
    Semoga farhana berjaya ye..
    Wah..tahniah banyak hadiah yg dpt..rezeki.

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dh habis exam.. n best juga dpt hadiah banyak2 =)

    Norsalihah

    ReplyDelete
  5. Tahniah ya. Banyak hadiahnya ^_^

    ReplyDelete
  6. Untungg ahh dapat banyak hadiahh :D

    ReplyDelete
  7. insyaallah semuanya berjalan dengan lancar.. waaa bestnya dapat hadiah.. untung nyaaa.. nak juga.. ;)

    ReplyDelete
  8. mmg kalo habis sem kita angkut barang macam tak pernah habis2 kan.. ada aja tngk sikit aje huhu.. banyak tu ZF dapat hadiah.. masyuk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah nmpk byk ja....
      cikit ja ni

      Delete
    2. Angkut pakai lori senang... He He He..

      Delete
    3. ingat nk guguna ja lori treler tu.. tapi xlepas masuk snpai bilik plak

      Delete
    4. guguna? Macam gagap je.. He He He....

      Delete
    5. hahahha... double la plak...gagap tulis ja..mulut xgagap

      Delete
    6. Akak boleh gagap mulut, telinga, seluruh anggota time akhir sem. Macammana kemas rasa macam tak habis2. Dah buang banyak barang pun, banyak lagi yang nak dipindahkan. Akhir & awal sem memang tragis utk akak :)

      Delete
    7. hahaha...gagap telinga tu mcm mna tu...

      saya ni nasib la dok dlm negeri sndri juga...

      Delete
    8. Macamana lah Cikgu Farrah MF tak azab awal dgn akhir sem... Kalu tengah2 sem sibuk kumpul barang... Ha Ha Ha...

      Delete
  9. seronoknya dia dapat hadiah... tapi dah nama hadiah kan... sapa tak nak... hehehe baik sungguh blogger2 yg rajin bagi hadiah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha sapa xmau hadiah..hihi diorg mng rajin

      Delete
  10. Salam Ukhwah, Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete
  11. Wow bestnya... tahniah ZF.. saya tengok pun seronok.. :)

    ReplyDelete
  12. Banyak tu.. Rezeki kan. Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki dpt berkenalan dgn kwn baru

      Delete
  13. yeayy dah sampaii.. harap2 suka lah yekk.. coet jee dari ida.. oh ye ida dari cheras hikhiihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sgtt.... tambah koleksi souvenir tu....
      sory2 ingt putrajaya

      Delete
  14. wah banyaknya dapat hadiah.. tahniah rezeki tu..

    ReplyDelete
  15. Untung ler... Hari2 peminat hantar hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. P to the O to the Y to the O... Ha Ha Ha....

      Delete
    2. Cik Zarul Farhana... Nanti send alamat rumah kat email SS ek... scdhasein.photo@yahoo.com... TQ..

      Delete
    3. ala..SS tak minta alamat tite pung

      Delete
  16. wahh.. banyaknya hadiah dia dapat.. i is jeles.. haha

    ReplyDelete
  17. Alhamdulilah...rezeki...seronokkan menang...syukur alhamdulilah...cantik hadiahnya...

    ReplyDelete
  18. mak Kooooooooooooooo...terkezut ambo..jadi Top Commentar dapat hadiah Tupperware tu...byk nye dapat hadiah..ni belum kira dari akak punya lagi sbb belum pos..ini lah habuan kalau rajin BW kan...ramai kenalan..byk hadiah :-)

    SS...can we call her Ratu Top Commentar heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhhh jgn cm tu... malu la dok paggil Ratu... hahaha..
      bualn lepas ja rajin.. bulan ni slow cikit.. line pon slow ja ni...

      alahh sis pon sama ja... lagi banyak comment...

      Delete
    2. tunggu hadiah dari ahkak pulak tapi ciput je bukan siput :-)

      Delete
    3. Dia memang layak di panggil Ratu Of Blogwalking! He He He...

      Delete
    4. sis bg siput poj saya terima... dpt plak siput sedut tu buat masak lemak..sedap tu...


      agak2 SS..bila dh jadi Ratu. ada x anaj raja nk masuk minang....

      Delete
    5. Ada................. Rajaaaaaaaaaaaa Kaporrrrrrrrrrrrrrrrrr! Ha Ha Ha..

      Delete
    6. Setuju. Ini ratu memang hebat!!!

      Delete
  19. Wah, murahnya rezeki ZF, tahniah yer ^-^

    ReplyDelete
  20. Tahniah ZF :)
    Seronok dpt hadiah kan. Dan tahniah dah habis belajaq ^^
    Praktikal kat mane? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. terima kasih....terima kasih... hehehhe
      praktikal kt kilang area alor star ja...

      Delete
  21. Replies
    1. ada masa boleh blogwalking cari kenalan...

      Delete
  22. murah rezeki. tahniah na! ^^ tak dan jugak nak jumpak. hampa start praktikal 3hb ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... tu la xdan gak nk jumpa... strt 2 hb ni... cik fafa mai alor star bg taw la...kami dok area mergong ja...

      Delete
  23. congratulation Farhana!! :)
    Murah rezeki awak

    ReplyDelete
  24. Syok betul ye ZF....balik rumah baham nasi sambil bukak souvenir....ohhh indahnya dunia mu!hihi

    ReplyDelete
  25. Tahniah ye, Zarul. Akak hutang Zarul 2 hadiah ni. Tunggu hujung bulan ni ye....insya Allah akak pos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak...xpa2 aihh akak...
      awat sampai dua tu...

      Delete
    2. Acehhh cehhh... Buat2 tanya plak...

      Delete
    3. Heheh nanti sampai kat tangan ZF taulah :)

      Delete
  26. Woah banyak tu ZF. Boleh buat koleksi. hehe

    ReplyDelete
  27. Bestnya ZF dapat banyak hadiah.
    Thanks selalu singgah blog akak tau:)
    Nanti akak bagi Shiseido face mask pulak ye.
    Insyaallah..
    Ritu mmg dah habis stok.

    ReplyDelete
  28. bestnye bnyk tu dapat nye rezeki ye ;) untung2 thn ni lgi bnyk dapat bleh wt koleksi

    ReplyDelete
  29. terlepas entry indah ini..ada pula nama Etuza..siap promot blog Etuza..ha sedap milks tea tu zarul..huuu dapat gif banyak ya..berblog sakan berbaloi juga kan. tu sebeb best ja blog ni dari FB ,..

    ReplyDelete
  30. waaa..tahniah zarulll....rezeki kannnn....sonok kan dapat hadiah.....best2....ehehheheh

    ReplyDelete
  31. Tahniah ZF..byknya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  32. wah, dapat hadiah lagi lah! tahniah ye ZF. hehehe. saya balik rumah pun terus mencari-cari kalau ada barang pos. kadang2 siap tanya lagi.. ni je ke ummi? hehehe.. berlagak macam dapat banyak pula >.<

    ReplyDelete