"1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com".

by - Monday, January 12, 2015

assalamualaikum...

klik banner


www.bubblynotes.com ialah kepunyaan kak farah..
saya suka menyinggah disini..
kak farah selalu berkongsi cerita, tips mengenai anaknya Ash (sicomei tu)
saya lebih suka membaca mengenai Ash.. suka dengan gelagat Ash yang rajin menolong tu ..
kat sini banyak info yang berguna..
tetapi saya la tak sempat nak kejar entry kak farah.. hihi sory kak farah..
jom la ramai-ramai terjah blog kak farah...

You May Also Like

27 comments

  1. terima kasih di atas kesudian untuk support sis, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. dah mark yang ni nak join. heheh :D

    ReplyDelete
  3. wahh kalo mng dpt cash la ye? bes3!

    ReplyDelete
  4. gud luck.. dapat bleh banje iols k.. hehe

    ReplyDelete
  5. lumayan hadiah nya...good luck ZF

    ReplyDelete
  6. wah...insyaallah ada masa lapang ingin juga join. memandangkan tak join lama dah segmen dan GA

    ReplyDelete
  7. hai... singgah sini :)

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama...
    http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  9. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  12. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  13. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete