Done Second Exam

by - Monday, January 12, 2015

assalamualaikum...

semalam selesai sudah exam second paper.. alhamdulillah.. tinggal lagi satu paper terakhir..
tu yang kurang nak bw tu... ni gap 3 hari untuk paper seterusnya..
time ni banyak student dah habis dan dah lari balik...
jiran-jiran sebelah bilik pon cabut awal.. adohai tak tahan tengok..dalam hati ni, sabaq-sabaq.. tak pa..last sem dah, barang banyak dah angkut balik dah..depa sem depan datang lagi..

petang semalam habis exam, member ajak makan steamboat.,
apa lagi on ja kalau bab makan ni..
sementara line tengah ok ni, nak join la segala segmen-segmen yang ada.. tengok cik CT kita tu banyak aih join segmen..moga-moga berjaya lah noh..





pemandangan di waktu senja

You May Also Like

59 comments

  1. Good luck..sedapnya steamboat..

    ReplyDelete
  2. Means dah abis blajar laa ek pasni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Then lepas praktikal? Abis ek?

      Delete
    2. yap.. habis praktikal habis la.. napa SS.. ada kerja ka nak bg?

      Delete
  3. Replies
    1. tapi steamboat ni kureng sedap la hihi

      Delete
    2. hahaha ZF alasan sangat tak elok membazir tu..

      Delete
  4. final sem la ni ZF? buleh la bwk ana round2 perlis nti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buleeeh laa bawak SS sekali ronda2 Alor Setaq kapla hang ku putaq... He He He...

      Delete
    2. ana, mai time saya praktikal la.. sbb sewa rumah kt alor star.senang ckit... kena waktu cuti...

      Delete
    3. hahaha... overnya SS...hang nk p tang mana...semua cheq bwk p

      Delete
    4. bawa la daku pergi.... mai la boleh pegi mana2 ja

      Delete
    5. hui! sungguh ka ni? orait2 nti ZF dah dok umah sewa tu, roger2 na. teringin nk round2 sana hehe

      Delete
  5. muahahaha kena seru disini pulak mhahaha.. hari ahad mmg hari segmen.. so CT pilih yang senang yang lima minit boleh setel saja hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah betul. CT sekali masuk GA bertingkat-tingkat entrinya!

      Delete
    2. nak buat mcm CT lah... hehhehe...tapi hari xboleh la.. sbb xtahu waktu free ngan line pon xbrapa nak ada..

      Delete
    3. Hidup kena tamak.. Barulah dapat banyak... He He He...

      Delete
    4. yes... setuju sangat... tak tamak tak dapat lah hahahaha

      Delete
    5. slalunya join around 5/6 segmen yang senang2 saja. kalau join skali 10 CT sendiri yang pening. memana yang banyak sangat nak itu ini mmg dak join. sungguhla line pun menyipot jugak kekadang nak load satu blog dekat 5min.. saaaia ta kuad hahaha

      Delete
  6. Selamat bertungkus - lumus untuk paper akhir, Zarul :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. merdeka.. Semoga berjaya dgn cemerlang.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  8. last paper last semester ker? apa pun mudah2an berjaya lulus dengan cemerlang

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap khamis nnt last paper...
      insyallah.. terima kasih

      Delete
  9. Zarul, akak doakan awak berjaya di dalam exam.

    ReplyDelete
  10. waa...dh bis exam ka?? all da best tau zarul..hihihih

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya untuk paper terakhir ya.. steam boat? sedap tuh..

    ReplyDelete
  12. Moga berjaya dalam pengajian yer ZF ^-^

    ReplyDelete
  13. tudiaaa syok yer habis je exam makan steamboat...seronok kan...mana gambar nak tgk heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi satu paper lagi kak julia.. gmbar kat membr.. tak leh publish.. kantoi nnt saya pegi ngan sapa..hihi

      Delete
  14. Zarul..tumpukan kepada last paper tu..kurangkan BW...bagi chance pada ahkak hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Udang kecik..perlu kuis-kuis baru nampak

      Delete
    2. Hihi terbaikla kak Jm.. Berterus terang.. Hiihi

      Delete
  15. semoga berjaya ZF....a'ah banyak sungguh CT join segmen baru selesai singgah blog dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha iya baru dapat ketukan komen sampai nak roboh pintu >.<

      Delete
  16. Waahhh sempat lagi join2 segmen na.
    Dah tepu lah tu..
    Neway good luck in your exam k:)

    ReplyDelete
  17. Selamat berjaya ZF ..Teruskan usaha hingga ke akhirnya .........

    ReplyDelete
  18. Join GA bagus jugak tuu ..Akak pon kalau ada masa dan line pon OK mmg akan turut serta join jugak ..

    ReplyDelete
  19. makan steamboat kat mana tu ??
    nak skodeng, hehehe

    ReplyDelete
  20. saya pun dah habis exam! yeah~~~~ seronok sangat2. hahahahahhahaha... orang lain banyak lagi x abes.

    ReplyDelete