Marathon Review Blogger Utara

by - Sunday, September 04, 2016

Assalamualaikum....

Cuti Merdeka yang lepas berkesempatan saya join program Marathon review bersama Komuniti Blogger Utara..

sebelum ni mengenali mereka hanya dalam blog ja dan juga what's up.. walaupon jarang-jarang saya muncul dalam whatsup tapi kenal jugak mereka, dok usha-usha blog mereka...


ada yang dah memang saya kenal dan pernah join sekali beberapa program sebelum ini..
dan ada yang first time saya jumpa... tetapi semuanya ramah - ramah dan happening...



Marathon Review Blogger Utara ni melibatkan 3 tempat akan di review iaitu Teddy Ville Museum,  5D Museum dan Phatamania...

Dari pagi sampai la ke Petang nak magrib dah baru lah selesai semuanya...
lewat malam jugak la nk sampai rumah..
puas hati jugak.. dapat kenal dan jumpa blogger lain..

thanks pada semua Blogger dan staff di Teddy Ville Museum, 5D Museum dan juga Phatamania.


entry akan datang saya akan up kan cerita setiap tempat yang kami pergi... tunggu ya..

You May Also Like

7 comments

  1. alhamdulillah semoga dapat kita berjumpa dan berhimpun lagi di masa akan datang

    ReplyDelete
  2. Moga dapat berjumpa lagi dalam next event yer ^-^

    ReplyDelete
  3. kan dah cakap..team BU semakin sibuk skrg..terbaik lah

    ReplyDelete