Layan Angin Petang di Kota Marina, Kuala Kedah

by - Sunday, September 25, 2016

Assalamualaikum...

Jom layan angin petang di Kota Marina, Kuala Kedah...









kalau Kota Marina bole masuk bergambar kan best... nak jugak masuk tengok ada apa...

You May Also Like

34 comments

  1. cantik bangunan Kota Marina tu..kalernya menarik mcm kat oversea.
    tk boleh masuk? hotel ke ni?

    ReplyDelete
  2. Lawanya kota marina tu... Nak pegi jugak laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama lagi adalah edisi Jalan-jalan Kedah SS, HH dan Sis JM :)

      Delete
    2. jangan lupa cari ZF..jadi guide

      Delete
  3. kan kota marina tu boleh tgk dr luar sahaja

    ReplyDelete
  4. mcm memangil mangil je kota marina tu kat k.el zarul oiii
    sbb cantik sgt lah panorama dia bangunan dia mcm dekat oversea gitu
    ishh nak ajok en. shumi pi sinilah hehe

    ReplyDelete
  5. Kan....ada apalah dalam tu agaknya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la... tapi ada org la yg pastinya sbb ada org jaga

      Delete
  6. Kan....ada apalah dalam tu agaknya....

    ReplyDelete
  7. Bangunannya nampak macam kat luar negara...kalau kata kat luar negara pun saya percaya sebab tak pernah sampai ke sini lagi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..klau org kedah mesti taw tenpat ni

      Delete
  8. Bestnya melayan angin petangggggg :)

    ReplyDelete
  9. wow, lawanya. xtau pula ada kota macam tu dekat sana.

    ReplyDelete
  10. wah siap de gerbang..kota marina ni mcm istana kellie ke?

    ReplyDelete
  11. cantik.. x tau pun kat kuala kedah ada bangunan cantik tu..
    nice share..

    ReplyDelete
  12. nampak cantik tapi tak ada kesempatan lagi nak pi kedah

    ReplyDelete
  13. cantiknyaaa..... suka tengok bangunan macam tu

    ReplyDelete
  14. Kenapa x boleh masuk, close for visitor or hanya Marina je leh masuk ;p

    ReplyDelete
  15. cantik nyaaa :D knapala tak leh masuk ek
    done follow
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  16. tak berapa suka pergi situ sebab bau hanyir ikan. kalau pi sekejap2 boleh lah hihihihihi *ngade :p*

    ReplyDelete
  17. hampir sebulan menyepi nampaknya.. hehehe

    ReplyDelete
  18. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete