Giveaway Preloved Books

by - Monday, January 12, 2015

assalamualaikum...



http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

You May Also Like

26 comments

  1. ini ana blm join lg ni. inshaAllah nti nk join lah hehe. gud luck ZF!

    ReplyDelete
  2. banyaknya giveaway..good luck..

    ReplyDelete
  3. wahhhh best yer segmen ni...semoga berjaya ye dik

    ReplyDelete
  4. rajin join segmen..harap2 melekat salah satu ken

    ReplyDelete
  5. Akk pun banyak preloved novels ni.
    Bolehlah buat hadiah jgk.

    ReplyDelete
  6. Hi hi hi☺!! Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  7. salam. Dari ga yg sama http://mun-rah.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html
    good luck!

    ReplyDelete
  8. byknya segmen kamu join...rajin sguh.. all d best =)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  9. Hye selamat berjaya untuk giveaway ini.

    Jemput join giveaway mudah ni jugak. Terdapat pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi.

    http://amirnawawi.com/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle-ambank/

    ReplyDelete
  10. THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
    taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

    tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
    semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  11. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. dah tahu eh siapa pemenangnya? ada dapat tak mana2?

    ReplyDelete