Contest @ BH : dari blog Cikgu Bani Hisam

by - Tuesday, January 13, 2015

assalamualaikum..



petang ni, sambil tengah kerja part time..customer plak tak banyak, ramai student dah balik.. sempat la marathon blog cikgu bani
sebabnya ada contest kat blog cikgu bani..
berminat plak saya..
ada 3 contest dibuat :

contest 1. siapa online
yang ni part susah sikit nak tangkap sapa online.. 
harap-harap saya bernasib baik ya.



contest yang ke 2 plak.. contest ngetop..
yang ni saya suka.. hahaha paham-paham ja la..
kena berusaha lebih ja..




nie contest ke 3... just jawab betul ka bohong dan soalan cikit
part ni mengenai percutian cikgu bani ke Sabah..
marathon saya 14 entry..hehehe


jom kawan-kawan kita support contest dari Cikgu Bani..
boleh klik kat banner tu ya..

pss: dapat arahan dari sis JM..suruh stdy ni..kurangkan bw.. hehehe..ok2 sis.. saya kurangkn ya..tapi still bw time free heheheh..tunggu la habis exam khamis ni... meletop la blog akak ya..hahaha

You May Also Like

46 comments

  1. ahahahaha....tulisan yg kecik tu tak tahan dgr....dear ZF..jgn lupa peasan akak tu ada lagi satu paper tau..jgn sernag blog ahkak tu dah lama x ada entri baru..masih mood BW ni..belum ada mood nak menulis huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..ye lah akak..saya yg menurut perintah...

      Delete
    2. Nape tak besokan tulisan tu... SS kena pakai kanta serigala nak membaca... He He He...

      Delete
    3. budak baik si ZF ni...SYMP katanya heee

      Delete
    4. SYMP apa tu...saya yang mampu pegi

      Delete
    5. ahahaha...mampu ke mana? ...Saya Yang Menurut Perintah..term yg sentiasa di gunakan oleh kakitangan awam :-)

      Delete
    6. hahaha tngk Akak JM da warning.. exam kasi habis dlu. tapi da abes kan ? apa lagi.. kita enjoy.. hakhak..

      Delete
  2. chaiyok! chaiyok! sis tahu ZF boleh menang contest tu...org rajin pasti dpt habuan nya :-)

    ReplyDelete
  3. Cik Zarul Farhana tak tido lagi kaaaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dak lagi. study 2 sokaln.. sambung bw plak hihi

      Delete
    2. Amboi... Poyi bace buku sonoooo... He He He...

      Delete
    3. xlarat nk baca..rasa nk rebus ja buku ni.minun

      Delete
    4. mesti dah full tu..tunggu nk keluarkan je kan

      Delete
  4. Good luck yer ZF... Menarik contest nie ^-^

    ReplyDelete
  5. rasanya ada ikut satu contest BH ni..apapun tak berapa sure lah..percutian kat sanah..betul ke bohong agaknya ni lah contest tu...)

    ReplyDelete
  6. wow..hebat..sekali buat 3 kontest..:)
    good luck..

    ReplyDelete
  7. Salam ZF ..Kaka Lya singgah dan follow sini ya ..Good Luck dear .

    ReplyDelete
  8. selamat join kontest..semoga berjaya lah ye..

    ReplyDelete
  9. Selain cikgu etuza, ada cikgu bani hisam ea..:)

    ReplyDelete
  10. tudia aih 3 sekali no? power. power. konfem ZF ada luck nanti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..saja syok2 join.. tambah kenalan

      Delete
  11. adoiyai kena marathon 14 entries terus ka ? i surrender la tapi i jadi pompom girl support ZF k..

    ReplyDelete
  12. gud luck ZF
    lain betul contest ni ;-)

    ReplyDelete