Tibanya tahun 2015

by - Thursday, January 01, 2015

assalamualaikum..

alhamdulillah..berakhirlah tahun 2014..maka bermulalah 2015

maka dengan ini saya berazam akan menghabiskan 2 paper exam final year..
menunggu 2 paper terakhir ni cukup menyiksakan.. sebab merupakan hari terakhir exam..student lain dh habis angkut beg balik dah,saya still di sini lagi..

saya harap di tahun baru ini, segala impiann dan azam saya akan saya laksanakan insyaallah..
segala kenangan pahit sebelum ini kena buang jauh- jauh. ambil kenangan manis ja.

Selamat Tahun Baru 2015

You May Also Like

80 comments

  1. Replies
    1. terlalu manis means = potong kaki hahaha

      Delete
    2. xmau la potong kaki... hbis stdy nk p travel lagi.. huhu..lepas ni kena kurangkan manis la...

      Delete
    3. Kalu Jari Manis kena travel... He He He...

      Delete
    4. tapi Jari Manis best ape.. dapat cincin hehehe.. oops Akak JM dok join misi bantu orang banjir la..

      Delete
    5. sis Jari Manis...ada orang panggil ni

      Delete
  2. selamat tahun baru 2015..good luck for the remaining 2 papers..

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru ZF... semoga 2015 membawa lebih kejayaan dan keceriaan buat ZF.. aamiin.
    All the best ye.. :)

    ReplyDelete
  4. SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejehateraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  5. Good luck in your final paper nanti Zarul..lepas tu boleh enjoy puas2 yek..susah dahulu senang kemudian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enjoy now... Budget later.... Ehhh.. Tetiba...

      Delete
    2. terima kasik akak JM..
      dok plan dh habis exam nk buat apa...

      Delete
    3. habis exam gi la mkn besar.enjoy your freedom heee

      Delete
    4. yeahhhh makan besar makan besar...

      Delete
    5. abes exaaaam bleh paaartay hehe

      Delete
  6. Replies
    1. insyallah..moga bermakna dalam hidup saya

      Delete
  7. good luck Zrul!salam tahun baru 2015!

    ReplyDelete
  8. Selamat Tahun BAru..Gudluck untuk exam ye :)

    ReplyDelete
  9. Moga tercapai semua azamnya :)

    ReplyDelete
  10. Aminnn!! Good luck Zarul! You can do it!

    ReplyDelete
  11. Zarulfarhana , nak address..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/lovely-readers-dec14.html?m=1
    Psstt..xdapat add lagi.. :( Salah FB x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry tau..
      Refer entri ni..http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/tak-dapat-facebook-messages.html

      Delete
  12. Good luck untuk exam tu yer... Selamat tahun baru 2015 ^-^

    ReplyDelete
  13. gudluck final exam. :D Sy ada 3 paper lagi. T^T. Geram je tengok org serek beg kan. hehehe. Happy new year jugak.

    ReplyDelete
  14. Waalaikumussalam.
    Selamat tahun baru Zarul!
    Best of luck in ur exam.
    Yang manis tu jadikan kenangan indah, yang pahit jadikan benteng sempadan.

    ReplyDelete
  15. selamat tahun baru.. all the best!

    ReplyDelete
  16. Selamat menyambut kedatangan tahun 2015. Dan moga berjaya dalam exam ya..dh lama tinggalkan zaman U.. Rasa nak belajar aje ni

    ReplyDelete
  17. selamat tahun baru :) semoga tahun ni lebih baik dari sebelumnya :)

    ReplyDelete
  18. happy new year ZF.. okay izinkan CT bertanya.. sebenarnya umur berapa eh..? haha dri mula konpius kakak ke adik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi siap mintak izin hahaha... teka la... SS pandai meneka ni... dia pernah teka dah.. dh betul jawapan dia...

      Delete
    2. SS tu ahli nujum memang la.. iols x reti laaa nak teka teka haha.. kalo ikut iols nak teka lagi tua so that CT jadi adik hahaha

      Delete
  19. Selamat tahun baru. Singgah dan follow syaza..

    ReplyDelete
  20. Moga dipermudahkanNYA.. dan selamat tahun baru 2015.. ;)

    ReplyDelete
  21. SELAMAT TAHUN BARU & SALAM MAULIDUR RASUL...........::-)

    ReplyDelete
  22. Salam Jumaat.
    Sorry, akak tag awak kat sini..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
  23. good luck for your exam.. semoga kehadiran tahun baru ini membawa sinar yang indah buat zarul farhana..

    ReplyDelete
  24. Selamat Tahun Baru 2015...and all the best untuk exam nanti ye :D

    ReplyDelete
  25. good luck untuk paper2 terakhir tu. and happy new year! may Allah bless you. ^_^

    ReplyDelete
  26. Salam kenal tuan tanah...
    selamat tahun baru.
    Selamat berjaya menempuh 2 semester akhir dgn jayanya...
    dan selalunya tahun pertama dan terakhir adalah paling sukar....selamat!

    ReplyDelete
  27. slmt tahun 2015 ZF. habeh dah ka paper tu?

    ReplyDelete
  28. semoga 2015 ni lebih baik dari sebelumnya

    ReplyDelete