Sticker Water Proof Murah

by - Saturday, November 26, 2016

Asssalamualaikum...

sebelum ni, ada saya mention sticker water proof disini
sejak dok tengok gambar-gambar deco rumah ni... jadi geram plak nk deco rumah.. walaupon rumah sewa ja, kira apa.. janji tak merosakkan rumah sudah...

menarik pulak saya tengok dapur yang di deco siap letak label lagi... so cuba la risik nak cari mna nk dpt sticker ni...

terjumpa kat fb ada page sticker water proof murah..
apa lagi order la.. saya order dlm quantity yang sikit dulu la... setakat bajet yang ada..hihi..



hasil dia selepas dilekatkan.. cantik jugak..
bila ada label macam ni.. memudahkan saya jugak nak kenal segala jenis bahan masakan...


sebelum ni, tengok resepi klau ada kena masukkan buah pelaga ka, jintan ka memang saya akan google tgk gambar dulu.. sebabnya memang saya tak kenal rupa benda-benda ni, asik tersilap ja... 
lepas ni mudah la saya nak memasak... 




bole didapati di



You May Also Like

27 comments

  1. cantik! bekas pon cantik2.. seronok tgk bila brg2 kita tersusun mcm ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab semangat nak memasak tu yang best tuh!

      Delete
  2. mmg nak wat gini kat umah baru nti

    ReplyDelete
  3. Cantinya..
    Boleh ke kalau nak order untuk sticker produk AM sendiri nanti?

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole ja. pegi ke page sticker waterproof murah..

      Delete
  4. eh cantiklah!
    design tu diorang yang buatkan ke?
    cam nak buat jugalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa.. kita just senaraikan nama apa nk letak

      Delete
  5. keh2, sama la..timm pun xdpt nk beza rempah2 ni..google ja keja..aih..haha!!

    ReplyDelete
  6. Kalau malas lg kita babab montot

    ReplyDelete
  7. Jgn kta ZF..sis JM fail jgk utk bezakan rempah ratus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... nama ja org pompuan... brg dapur pon xkenal lagi..

      Delete
  8. Cantik bekas rempah ratus tu..beli mana eh

    ReplyDelete
  9. Cantiklah stickernya. Waterproof lagi!

    ReplyDelete
  10. This is so nice! Thanks for sharing :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  11. comelnya.. senang nak masak lah lepas ni.. tak dak lah nak tertukar lagi kan.. hehe

    ReplyDelete
  12. wow. cantik. kira selalu nya label tulis tangan sendiri lepas tu lekat. sebab nak jimat. padahal kedekut ekekeke :p

    ReplyDelete
  13. wow cantiknyaaa.. kreatif betul, Zarith tak terfikir pun nak buant macam ni bagi cantik balang kat rumah tu huhu

    ReplyDelete