Alhamdulillah.. lepas satu paper

by - Tuesday, December 23, 2014

assalamualaikum...

alhamdulillah... petang nie lepas satu paper dah.... lega sekejap... two more paper.. tunggu masuk tahun depan.. relax sekejap ya setelah dok berhempas pulas dok menghafal ayat2 undang-undang ni... pening pala cheq taw nak paham..

lepas ja habis exam terus nak pekan. nak bagi penhargaan pada diri sendiri kejap..
masa dok jawab exam dok teringin nak makan Domino Pizza.. sebab sekarang tengah buat promotion Rm 5 ja..  
lepas isi minyak ja terasa ish malas la plak nk pegi Domino sebabnya jauh plak, nak drive sorang2 tak da teman disisi.. tak best la..
so ambek keputusan apa yang ada dekat-dekat sini ja la.. nk try burger baru kat kfc tu tapi dekat nak smpai kfc.. teringat ada marrybrown.. dah brapa tahun tak makan marry brown ni.. so decide nk marrybrown ja la... pilih satu set.. then nak balik ternampk secret recepi lak.. terfikir, besday bulan lepas tak da orang bagi secret resepi pon..sedih, tragis betul.. tahun lepas ada gak dapat... tahun ni mintak kat kak ipar boleh dia bagi senarai kek kat secret resepi, pas2 suruh pilih nak mana satu.. ingat nak belanja ka.. boleh kata pegi kedai beli sendiri.. hampeh betul...
tak pa.. beli kek satu slice utk belated besday bulan lepas.. 



dop sedap plak bila sejuk.. better kfc sedap lagi
dok memikir hais exam untuk paper seterusnya plak.. nak makan apa lak ni.. hihihi...

You May Also Like

36 comments

  1. tukar bloglist.....saya dah masuk anda dalam bloglist saya.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2.. nanti saya masukkan ya.. baru dapat on laptop..

      Delete
  2. Sedapnya..tak kedekut meraikan diri sendiri..hahahahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk diri sendri xleh kedekut2..kedekut time xda duit ja hihi

      Delete
  3. Replies
    1. kos logistic dan pengangkutan...
      tempat SS ada kerja kosong dak kos ni heheheh..

      Delete
    2. Oooo... SS tak tahu Kos Logistic tu... SS cuma tahu Kosmetik aje... He He He...

      Delete
    3. uuuhhh meh ni nak makeup skit...
      calit2 ckit kat muka tu

      Delete
    4. Nak gincu kaler ijau... Kalu x de... Mintak kat Cik Ana-Mizu... Keh Keh Keh...

      Delete
    5. ana msti byk tu brg kosmetik... boleh pjma kt dia..conteng muka SS...

      Delete
    6. huhh baru nk buleh reply kat sini hahaha hadoi!

      Delete
    7. SS sebut je nak kaler hape? mcm kaler Luna ada dlm stock kehkehkeh

      Delete
  4. mesti confident boleh jawab ni kan..kalau tak takkan sampai bagi reward macam ni kat diri sendiri.good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah akak.. xconfident pon.. tu ada gak xleh jawab..

      Delete
  5. oooo...tgh exam skg ni ehhh....all da best k...junoir...kih kih kih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim exam sekarang ni akak.. tq kak senior...

      Delete
  6. merai diri sendiri...kenapa tak ajak member keluar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan tak nak join... kawan satu kepala tu dia dah balik kg..

      Delete
  7. Alhamdulillah syukur... mudah2an segalanya berjalan lancar.. Alhamdulillah juga buat kek tu.. :) :)

    ReplyDelete
  8. best of luck. do ur best okay..
    amboi, kemain lagi buat self treat eh.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq izzati...heheheh bg pghargaan ckit...

      Delete
  9. Wah, bukan main lagi treats utk diri dia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya lah kak farah... dh xda sapa nk tlg berikan heheheh

      Delete
  10. wahhh rewards utk diri sendiri ni, makan kek SR dan KFC yummm...lg 2 paper tu pelan2 ye homework...akak dulu jenis study last minit baru ingat semua hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon last minute gak..tapi susah nk ingat heheheh

      Delete
  11. thanks kerana masuk saya dalam bloglist anda.

    ReplyDelete
  12. CT pun slalu lega lepas paper yang kena hafal hafal.. english pun banyak terms yang pelik pelik. dapat lecturer yang fussy ejaan tertinggal terus kosong aigooo.. dapnyee ayam goreng heheh

    ReplyDelete
  13. banyaknya makanan. hehehe... kat sini xde dah marrybrown. kat mana entah ada. xtahulah.

    good luck untuk paper yang seterusnya! jangan study gila2 sangat okay. nanti tension. bila tension, semua benda tak jadi. hehe

    ReplyDelete
  14. marrybrown bubur dengan mi kari dia sedap. anyway, good luck untuk exam na. ^^

    ReplyDelete
  15. hehe. makan sorang ke?
    good luck utk next paper

    ReplyDelete
  16. ish dok tekan 'reply' kat komen SS tu x buleh2 pasaipa la hadoiyai

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung gak la ZF memula niat nk mkn lain. otw ada mcm2 jumpak. reward diri sndiri beli je hape pon xpe hehe

      Delete
  17. Masa jawab exam boleh tingat makanan tuuu...
    Pehhh...mesti 'kacang' je exam tu..

    ReplyDelete