Berlansungnya event SIPTIK VII

by - Wednesday, December 03, 2014

assalamualaikum...
semalam berakhirnya event Siptik vii...
debaran nak menunggu presentation projek last se cukup mrndebarkan...
group saya akan present hari kedua sebelah petang..
hari first kami just tengok ja group lain present.. 

pada hari kedua ada talk yang akan disampaikan oleh PKT LOGISTIC Sdn bhd

talk dri PKT Logistic
sebelum talk dimulakan..kami menerima tetamu dari seoranh selebriti iaitu Rahim dari maharaja lawak.. dia merupakan salah seorang staff dari company PKT Logistic ini... kami dihiburkan oleh lawak jenakanya.. 
rahim raja lawak
pada sebelah petangnya... menunggu saat untuk kehadapan...

ahli group saya.. ira,saya,rina

4 orang panel

sewaktu group saya tengah present


nie muka tengah berdebar tunggu nk kehadapan
akhirnya settle jugak kami present projek last sem..walaupon banyak soalan ditanya dan dikomen.. kami akan improve kan lagi projek kami...alhamdulillah 
so tunggu result ja nnt mcm mana.. harap2 tidak mengecewakan..
layan gambar muka2 seronok habis present...


we all done presentation yeahhhhhh
sepatutnya kami ada dinner utk program ni seperti sem2 lepas... tapi sem nie xda.. so kami decide dinner sendiri meraikan selesaikan program ini... 
bersteamboatlah kami malam tue lagi...






You May Also Like

33 comments

  1. legaa..dah habis presentation..wahh..dua orang tu..baju sama..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah berjaya
    teruskan usaha
    bestnya ada rahim rajalawak :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah dah selesai semuanya.. semoga berjaya ya.. dah lama tinggal zaman study.. done follow sini..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,....dah selesai! Mesti lega kan...
    Congrats, Zarul & fwens!

    ReplyDelete
  5. lega habis sebab dah selesai presentation kan? Jom singgah http://www.princesscindyrina.com and join my giveaway.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selesai semuanya.. nak fokus stdy lak...

      Delete
  6. tahniah ... berjaya resent .... good luck dik

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...semua dipermudahkan...all the best ye dik...in sha Allah berkat usaha dan tawakal pasti berjaya...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah.. semoga terus berjaya & sukses... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. Amboi..steamboat tetap ada ye...heheh

    ReplyDelete
  10. Mesti legaaa rasanya lepas present kan ZF?
    Semoga dapat markah gempak, k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas kena comment kaw kaw dri panel..xtaw gempaq ka x

      Delete
  11. hahaha presentation pun ada sesi lawak melawak yer... saja nak tenang kan jiwa yg bagi presentation

    ReplyDelete
  12. rupanya rahm tu pekerja PKT Logistik..x bergambar dengan si Rahim tu ke

    ReplyDelete
  13. Tahniah ye sbb dah selesaikan event ni. Rahim buat lawak apa? heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...
      mcm2 lawak dia buat..pas2 sempat lagi suruh undi dia dlm maharaja lawak

      Delete
  14. alaaaa rindunyaa nak buat semua ni. presentation and sebagainya..

    ReplyDelete
  15. eh,terperasan gambaq kawan la. satu kos dengan mashitah mahmood ka?dia kawan sekolah cikfafa dulu. hahaha. kecik betoi dunia.

    ReplyDelete