Kucing pon stress jugak oi...

by - Friday, December 05, 2014

assalamualaikum...
petang sampai ke malam masih lagi hujan dibumi Sintok ini...

tak mau cakap banyak..
just nak cakap kucing pon stress jugak...
cer chek kucing masing² kt rumah tue...


You May Also Like

27 comments

  1. kat umah sis x de kucing so tak tahu mcm mana rupa kucing yg stree..moh kita tanya sama blogger Zumal :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon bukan peminat kucing heheheh... aa blogger zumal bela kucing byk mest dia tahu

      Delete
  2. oowwhhh. baru tau yang kucing pon ade stress..

    ReplyDelete
  3. salam..

    thanks sebab sudi singgah dan comment there...


    rumah akak tak de kucing.. lagi pun i memang geli kucing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mmbr saya la... dh jerit kalau kucing datang

      Delete
  4. Replies
    1. amboii smpai buli kucing tue...
      insyaallah nnt dpt online kt laptop saya join ya

      Delete
  5. Ada kucing kawan saya mati sbb darah tinggi.. mcm tak percaya je tapi ia benar2 berlaku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ya ka n ada gak darah tinggi...pemakanan kurang sihat kot

      Delete
  6. Kalu tanda2 kucing gila ada tak? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah..tue xtaw nk kata..kalau org kita boleh taw

      Delete
  7. anyonyo comelnyaaa lahai
    dia pun nak stress.. amboi kalah orang hehe..

    ReplyDelete
  8. Kucing pun stress rupanya baru tahu hihi....

    ReplyDelete
  9. Teringat pula kat Net yang baru tinggalkan zumal semalam, banyak gak ciri-ciri stress kat dia...

    ReplyDelete
  10. Yes,..akak pun sejak bela kucing dalam rumah ni baru tahu kucing boleh stress. Memang vet akan nasihatkan kita sediakan surrounding yg betul2 selesa kalau kucing tu jenis dok dalam rumah.

    ReplyDelete
  11. tak tahu pula kucing bleh stress...info yang baik.

    tapi masa saya bela kucing dulu. kucing saya bebas ke mana-mana.
    dan tido sekatil dengan saya.

    sekarang ja tak sampai hati nak bela. takut tak terjaga

    ReplyDelete
  12. ok.. baru tahu kucing pn stress juga..haha... tp saya xbela kucing so selamat la..kalau tak tuan dia pn stress sama...hehehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete