Konvo Sahabatku

by - Wednesday, December 03, 2014

assalamualaikum....

akhirnya tibalah tarikh 10 November 2014...
merupakan tarikh konvo sahabat-sahabat saya..
saya rasa mereka konvo, saya plak yang bz sgt heehheh...
dari ambek jubah, kedatangan mmber yang konvo, member hantar report...
macam-macam lagi la... tapi berjaya juga settlekan semua...
nasib baik la tarikh konvo mereka hari sama. walaupon kos lain.. just sesi ja tak sama.. ada petang dan pagi...hari tue memang saya ponteng ja class hihi..baru first time ponteng ya...hehehe..
ok jom layan pic konvo mereka..





ni antara pic yang saya ambil lah.. 
terasa rindu kawan2 plak..



You May Also Like

28 comments

  1. Bestnya! Congrats buat kawan2 Zarul yg dah convo tu :)

    ReplyDelete
  2. Besar pahala awak Farhana tolong member member. Kira berbaloi tak ponteng kelas tu?
    Alah baru sekali kan pontengnya ....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi gak la hehehe dpt jumpa mmbr2...

      Delete
  3. done follow blog ini. selamat berkenalan

    ReplyDelete
  4. Amboiii... Siap ponteng kelas lagi... Tapi tak pe... Sekali sekala kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..nie entry nie dibterbitkan saya dh ponteng brapa kali dh

      Delete
  5. seyes buat rindu zaman konvo. tahniah tahniah sudah berjaya ^_^

    ReplyDelete
  6. Amboii mbe2 yg konvo kite lak yang bz ye.. tahniah bt kawan2 awk tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe tue la... lebih dri org yg konvo

      Delete
  7. kwan-kawan rapat, mestilah rindu kan. alang2 ada masa, jumpa je. lepas ni xtau bila lagi nak bersua :)

    tahniah untuk mereka ^^

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk kawan2 tu..manis2 belaka..:)

    ReplyDelete
  9. cantik jubah kaler biru ni..tahniah, tahniah..

    zarul tak try ke jubah tu? ambik mood dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try masa test muat x.. nkbpakai bergambar xnak la.. tunggu konvo diri sndri dulu baru nk pakai betul2

      Delete
  10. hehehe teringat lagi, senior2 yang konvo.. kita yang tengah latihan industri nih siap ambk cuti tengok orang konvo..

    ReplyDelete
  11. Aikkk...masa konvo pun ada class?
    Class ape tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa sis... xsemua lec terlibat ngan konvo..so ada ja class

      Delete
  12. saat paling gembira dan sedih tie konvo kerana akan berpisah dari kawan..bertambah sedih juga apabila daftar di SPA..pegi interbiu x dapat-dapat huhuhhu..belum rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa yg tue lagi la...sedih kot p tebeu xdpt...

      Delete
  13. semua ni kenangan.. bila kawan kawan tunggu kita keluar and siap sedia dengan hadiah.. terharu sangat.

    ReplyDelete