[Giveaway] Hello from Canada

by - Wednesday, December 17, 2014

assalamualaikum..

[Giveaway] Hello from Canada

Hello from Canada

soalan : Apakah URL blog Doodles of Life? 

You May Also Like

15 comments

  1. all the best! (tak nak komen good luck, nanti kata tiru komen SS ngan JM.haha)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ya sebab joined. Good luck :)

    Saya tak letak link ni dulu dekat nama peserta sebab saya tak sure dah follow blog saya ke belum. Maaf ya kalau saya terlepas pandang ke macam mana. Kalau dah follow atau memang dah lama follow, beritahu je ya. Nanti saya update balik.

    ReplyDelete
  3. Good luck adik...GA from Canada tu bestttt

    ReplyDelete
  4. Best of luck. Moga ada rezeki dapat FM yang comel tu :)

    ReplyDelete
  5. jyeahh ana pon join. moga ada luck kita sama2 hehe

    ReplyDelete
  6. good luck! :D seronoknya kalau dapat hadiah dari Canada.

    ReplyDelete
  7. dtg blogwalking sini...goodluck tau...kata farah, esok atau lusa dia nk announce the winner :D goodluck :D

    salam perkenalan dari Germany :D
    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete