Kelas Terakhir

by - Thursday, December 18, 2014

assalamualaikum...

Hari ni merupakan hari Khamis bertarikh 18.12.2014..
maka dengan ini berakhirlah sesi pembelajaran saya untuk semester ini..
class Psikologi merupakan class terakhir saya semester ini.. walaupon class lain minggu lepas lagi dah habis...
7 semester saya di sini..menunggu saat class terakhir ini.
so, sekarang ni akan fokus exam final last semester...
paper saya start minggu depan 23. 12
second paper jumpa balik tahun hadapan 11 dan 15 hb 1.. tutup pagar nampaknya paper saya tu..
harapan saya semoga saya mampu menjawab semua soalan exam.. mendebar plak menunggu paper pertama ni.. 
doakan saya ya...



habis class tadi terjumpa orang jual serunding.. macam tahu-tahu ja tengah malam samalam saya dok teringin nak makan.. cuih-cuih terjumpa orang jual plak hari ni...
serunding Kampung Laut kat Kelantan katanya... dia kata sedap dan famous serunding ni...
boleh buat makan sambil study ni...


You May Also Like

38 comments

  1. Sedapnya nampak serunding tu.
    ZF, nanti akak pos FM tau.
    Bagi alamat siap2 dulu kat FB akak.
    Akak janji nak bagi dulu,kan tapi x sempat2 lagi.

    ReplyDelete
  2. Serunding apa ni.Ayam ke..?/nampak sedap la..kaler dia tu cantik..

    ReplyDelete
  3. Meh sini SS test psiko... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh xmo la.. nanti hbis kerahsiaan dpt dibongkar hahahah

      Delete
    2. Ni mesti dah terror psiko orang ni... Ajor arrr SS... Ha Ha Ha...

      Delete
    3. xda mknanya SS oi... prof byk bg pesanan ja dlm class...

      Delete
    4. Maknanya Prof tu laa yang psiko... :-D

      Delete
    5. xda la sgt psiko2 ni.. mcm belajar perkembangan manusia.. tapi best gak prof ni.. sbb dia dh berumur so byk tips dia bagi... lagipon time prof dok cita kt depan saya dok ber fb dan bw kt bwh meja.. hahahaha

      Delete
    6. Oooooooooo... Haippp haippp blajar2... Jgn memain... He He He...

      Delete
    7. hahaha ok la tu.. jasad ada dlam class. fikiran di lain hahah

      Delete
  4. All the best! Selamat mengulangkaji. Saya dah lamaaaa habis study! hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat menelaah, Zarul. Semoga dapat jawab soalan2 dengan jayanya, dengan cemerlang :)

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan yee...tetiba lapar tgk serunding tuu...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak makan macamana cik zarul farhana... Nak jilat skrin ke? He He He...

      Delete
    2. tu ja mampu... nk bg jauh sgt... hahahah

      Delete
  7. sebnarnya saya suka tengok cara orang perempuan study. sentiasa fokus, nota kemas, study awal berbanding lelaki yang last minit saja.

    ada antara membe lelaki saya yang kelas 3 jam, Nota hanya satu muka surat. huhu berbeza dengan nota orang perempuan.

    semoga berjaya zarulfarhana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. biasalah lelaki tapi ada gak lelaki yang betul2 rajin...

      Delete
  8. mkn dgn roti pun sedap ni kan .... tp ai ttp suka serunding kedah ..klu yg timur ni manis2 tak kena sgt ngan selera kami

    ReplyDelete
  9. perghhh.. serunding diaaaa.. dap nyeee

    ReplyDelete
  10. hamboih serunding. mkn dgn nasi impit pon sempoi. study rajin2 ye hehe

    ReplyDelete
  11. wow, serunding kampung laut? macam best je. x pernah dengar lak...

    sis belajar Psikologi? gila best!!! ke x best? hahaha. abang member cakap, kalau perempuan x digalakkan amek psikologi. sebab apa, xtau. tapi saya rasa macam nak amek... seronok lak observe people.

    ReplyDelete
  12. makan dengan nasik ni mesti best :)
    good luck exam ^^

    ReplyDelete
  13. Serunding kelantan selalunya sedap.. saya suka sgt. Klu pergi kelantan mmg slalu beli kat pengkalan chepa. Best.. my faveret.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck utk exam ye... semoga berjaya dgn cemerlang... aamiin. :)

      Delete
  14. itulaaa rezeki.. dalam mengidam Allah atur bleh plak jumpa orang yang menjual.. hehe

    ReplyDelete