Kesegaran Perisa Pudina - Classically Mint

by - Friday, May 05, 2017

Assalamualaikum


  Classically Mint
merupakan perisa terbaru jenama La Cremeria dan ia juga produk terbaru dari Nestle Ice Cream.

La Cremeria Classically Mint adalah aiskrim berperisa pudina.. 
Melalui pembacaan saya,
Classically Mint disediakan khas untuk mengingatkan wanita bahawa 'The World Can Wait'


Semalam balik kerja terus ke 7e,
ada promotion untuk baru ni dijual dengan harga Rm 2.50 ja.. jika tidak harganya Rm 3.50 , alang-alang dah ada promotion beli siap-siap..

Classically Mint produk baru ni wajib anda cuba. 
haa kenapa!!!! 


sebabnya rasanya memang sedap... 
i like..
rasa mint di dalam aiskrim..
coklat yang ranggup di luar...
dapat merasakan kenikmatan aiskrim yg ranggup dan cair didalam mulut..
dengan perasa mint (pudina) terasa segar ja di dalam mulut..





You May Also Like

8 comments

  1. Perisa mint ni susah skit nak telan... adehhh...

    ReplyDelete
  2. Rasa tak confident AS punya tekak boleh terima ke tak aiskrim pudina. Sebab aiskrim dah sejuk.. plus pudina rasa sejuk and berangin..so double sejuk tu! hihihi
    .
    Jemput baca sini ↘
    http://www.annursyuhadah.com/2017/05/awas-serangan-cirit-birit-pada-kanak.html?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Nampak macam sedap aiskrim tu... tapi yang Classic atau Almond tu memang sedap.

    ReplyDelete
  5. boleh la cuba lepas ni...makan petang petang waktu panas mesti best ni

    ReplyDelete
  6. Akak kalau rasa mint dia tak kuat dan overpowering, akak suka 😊

    ReplyDelete