Bun Serunding Ayam dengan Sambal Nasi Lemak

by - Thursday, March 07, 2019

Assalamualaikum..

Produk terbaru dari Mighty White.. 
Bun Serunding Ayam dengan sambal nasi lemak. .


Tengok member office pakat dok membeli bun ni,  nak mencuba roti baru katanya.. 

Serunding ayam di atas roti

Inti sambal

Bun serunding ayam ditambah intinya ada sambal nasi lemak. 
Sebelum ni dah keluarkan bun serunding jugak tapi intinya cream custard rasanya. .
Yang tu saya tak lalu nak makan. . Lain ja rasanya. ..
Yang terbaru ni pon saya tak berapa gemar. 
Lain orang lain citarasanya..  
Member office sedap ja makan.. 
Harga Rm 1.90 ja...  



You May Also Like

6 comments

  1. ada tengok roti ni kat kedai tapi belum beli lagi. tengok gambar inti dalam tu teringin lah nak beli nanti. heheehhe

    ReplyDelete
  2. wah gabungan dua benda la kan, bun ikan bilis + bun serunding ayam..

    ReplyDelete
  3. macam sedap je makan flossy bun dengan sambal nasi lemak!

    ReplyDelete
  4. Siyes sedap gila & pedas! Baru beli smlm. Sebenaq nya da nampak dr 2 minggu lepas lg at kedai tp x berani nk beli takut below expectation sebab de sambal.. Kerap beli roti blueberry dia. Ary2 nak makan tu ja. Lain pon not bad flavour strawberry, cookies, butter, chicken floss. Pas ney nk beli ney lg laa 😍

    ReplyDelete