Penang 3D Trick Art Museum

by - Sunday, January 31, 2016

Assalamualaikum...

Bulan ni berkesempatan saya join lagi #projekbloggerutara ..
kali ni kami ke Penang 3D Trick Art Museum



kebetulan saya cuti hari Ahad, bole la saya join... pagi-pagi lagi saya dah bertolak dari Alor Setar..
nasib baik la sekarang dah ada transport sendiri.. Alhamdulillah rezeki tahun baru..

Ok.. dah kesini mudah sgt... sebelum nak pegi risau jugak saya takut tak jumpa jalan.. jalan kat Penang ni saya tak berapa cekap.. tapi alhamdulillah mudah ja nak kesini... saya melalui Feri ja,, turun ja dari feri tu.. saya ambek jalan nak ke Padang Kota..terus sampai jumpa roundabout nak ke Padang Kota.. ada simpang tulis Lebuh Penang belok situ..jalan sikit akan nampk Museum ni.. simple ja..tak payah pening kepala...

kaunter 


jom layan gambar-gambar yang sempat kami beraksi..





best sangat dapat kunjung kesini..















team #projekbloggerutara
kat sini juga menyediakan kaunter jualan barangan cenderamata seperti keychain, fried magnet, baju dan juga barangan kraf. 

 

ada juga disediakan tempat untuk mencuci gambar disini..

 
terima kasih tak terhingga kepada pihak Penang 3D Trick Art Museum kerana sudi menerima kunjungan #projekbloggerutara


Penang 3D Trick Art Museum 

Location: no 10 Lebuh Penang, George Town, Penang
Telefon: 04-2631628
Operation Hours : Daily 9.00 am - 6.00 pm ( Weekdays)
                                                                     9.00 am - 9.00 pm ( Weekends and Public holiday)

You May Also Like

15 comments

  1. Wah, bestnya! Puas bergambar tuh!

    ReplyDelete
  2. hahaha berebut2 nak bergambar kan

    ReplyDelete
  3. menarik! nanti nk kesana jugak lah.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. xpernah pergi lagi trick art nie area padang kota yer..nanti boleh terjah...yeahh

    ReplyDelete
  5. Bila laa SS boleh mai sini... Tak sampai2 lg...

    ReplyDelete
  6. kena study dulu untuk posing sebelum amek gambar.. hehe.. kalau tak, tak jadi kan...

    ReplyDelete
  7. real tengok sekali gambar ni...

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat 3D museum ni,MV belum berkesempatan nak bawa anak-anak ke sana

    ReplyDelete
  9. lukisan dia pun cantik memang nampak macam real!!!

    ReplyDelete
  10. bestkan...huhuhu tp Aqil plak xmo bg kerjasama yg baik hr tu

    ReplyDelete
  11. kat Penang pun ada 3D art Museum..menarik..berapa harga tiket masuk ni

    ReplyDelete
  12. Tak dpt gi Langkawi..dtg sini pun jadilah

    ReplyDelete
  13. best jg kann ambik gambor x ingat dunia..posing sana posing sini..hehehe

    ReplyDelete
  14. Get Packers and Movers Jaipur List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Jaipur Price Quotation instantly and Save Cost and Time. Packers and Movers Jaipur ✔✔✔Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers Jaipur

    ReplyDelete