Tolong saya like pic nie jap...

by - Tuesday, June 24, 2014

assalamualaikum...

terasa bebasnya fikiran nie buat sementara waktu.....
bukan apa baru ja habis exam 23 hb.....lega.. result kena tunggu time cuti sem nie la... redha ja la.. dh berusaha dh....

berbalik pada tajuk di atas....
saya nak mintak sangat tolong like pic kat fb..
saya ada masuk contest...
nak kumpul jumlah like... 
tema tajuk contest " PERCUTIAN KELUARGAKU" 
saya rasa pic saya nie dah ikut tema kan... 


pic nie time kami sekeluarga pegi berkelah...
time cuti lah dapat luangkan masa macam nie.. 
kak ipar saya masak beberapa lauk kat rumah dia, 
kak na saya masak beberapa lauk jugak..
saya dan mak masak 2, 3 jenis lauk jugak..
makan macam nie ramai2, terasa seronok, makan pon jadi sedap..

apa lagi meh la tekan link kt pic dan tajuk.. like ya...
terima kasih... 

You May Also Like

11 comments

  1. Bestnye Zarul...pergi berkelah...kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. bestnya berkelah makan masakan sendiri..memang seronok makan ramai2 ..

    ReplyDelete
  3. picnic kat mane tu, ek? macam menarik je..

    ReplyDelete
  4. done like! dari Fb Ida Baharum ;) goodluck!

    ReplyDelete
  5. JM : kelah kt belakang rumah kak saya ja.... ada sungai..
    diana : makan ramai2 cm nie best...
    arelezz: kt belakang rumah kak saya ja.. kt kedah..
    eida: tq so much ya..
    iryns: tq taw

    ReplyDelete
  6. Zarul...bila nk up citer baru...sentiasa dtg sini tapi huhuh...citer lama hiksss

    ReplyDelete
  7. kalau ada fb dah lama tlogkan like..
    all the best ya :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete