Hari Sarapan Kebangsaan (National Breakfast Day)

by - Sunday, October 23, 2016

assalamualaikum....

Hari Sarapan Kebangsaan (National Breakfast Day) akan diadakan pada 24 October.


Dengan itu, Restoran McDonald's akan menyediakan 1000 chicken muffin dengan percuma pada 24 October 2016 dari 7 pagi - 10 pagi.

so, sapa-sapa nak dapatkan breakfast secara percuma bole la cepat-cepat pegi beratur kat McDonald's yang berdekatan.

tapi ada syarat-syarat jugak.. tengok bawah..




You May Also Like

8 comments

  1. ermm x sempat nak pergi..lupa haha

    ReplyDelete
  2. baru tahu kewujudan bnda alah ni.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Kena pegi awal pg laaa kalau ramai beratur kelaparan lah

    ReplyDelete
  4. aritu tgk mmg ramai beratur pdhl hujan tu..hihi

    ReplyDelete
  5. husna jarang masuk mcD.. sebab tak berapa suka burger diorang.. kalau masuk pon sebab bubur ayam dya.. ya allah! sedapppp~

    ReplyDelete
  6. Tengah dok fikir balik, apa akak makan masa hari sarapan sedunia nih,... :)

    ReplyDelete