Cool Licious, Jitra

by - Wednesday, August 24, 2016

assalamualaikum....

saya seperti biasa, bila ada ja tempat makanan yang tengah viral kot area dekat mula gatai kaki nk p terjah...

ada satu kedai makan kat area Jitra tengah viral sekarang ni.. menu makanan western , uniknya makanan ni dihidangkan dalam talam... so dapat la kita merasa beberapa jenis western..
nama kedai tu Cool Licious..
so decide ngan housemate nk pegi kt sini..so drive la dri Aloq Staq p Jitra nuu....


otw nk p cuba call kot bole booking.. tapi pekerja kat situ inform xbole booking... xpa la walk in ja la..

time kami sampai kat situ, mmg nmpk ramai la customer.. nasib baik ada yg dh habis makan..so dapatla meja utk kami.. selepas tu makin ramai plak customer yg mai.. tgk meja kerusi mcm dah xckup dh...


 

time kami pegi tu tinggal satu ja menu..
air pon hanya sirap dan teh o ais.. air lain xda..
so, decide pilih ja mana ada...

so tunggu dan terus menunggu..


akhirnya sampai jugak..
tunggu sampai boring laa..


taraa...


so far kat sini time saya pergi.. ramai org so service akan slow sikit la..
staff kat situ pon inform lambat sikit.
makanan dia ok la.. 
cuma, tgk dlm pic kt fb mcm byk.. bila smpai.. nmpk sikit lak..
tapi biasalah.. dlm gambar ja...

klau sapa-sapa nak terjah..
bole ke C-mart BDI kt jitra.. dekat area Polimas ja..

alamat: Cool Licious C-Mart Bandarulaman Jitra


You May Also Like

11 comments

  1. Meal tu utk makan berapa orang tu, Zarul?

    ReplyDelete
  2. Banyak jugak.. berapa orang makan tu ?

    ReplyDelete
  3. wow byk tu dia punya portion

    ReplyDelete
  4. Cantiknye kedai.
    Tapi, jauh sgt nak pi Jitra tu.

    ReplyDelete
  5. Mak ni kalau ikutkan pun teringin jugak nak masuk kedai viral ZF....tp apakan daya, dah ada laki ni payah sikit huhu....pulak tu tak bekerje

    ReplyDelete
  6. Huhu...kita org jitra ni pun xtau byk cafe tumbuh bagaikan cendawan ya kat sana

    ReplyDelete