Bacang Corner Warung Che Nad Shellout di Pasir Gudang, Johor

by - Saturday, August 13, 2016


Assalamualaikum...

still cerita semasa di Johor..

lepas dari ronda-ronda kat kilang bateri..
kami direct terus ke Danga bay.. Danga Bay sekarang mcm tak berapa best sgt.. duduk lepak-lepak sekejap.. terus kami angkat kaki..

mmber kat sana, Wani ada suggest mencuba shellout. so terus ja kami waze ke tempat tu...


jumpa juga gerai shellout tu.. walaupon dok pusing-pusing mencari gerai ni.. rupanya sebelah pasaraya apatah kat situ..

time kami sampai pon, tengok ramai jugak pelanggan kedai ni... mesti sedap ni...

satu set ni, disediakan 3 bgkus nasi putih..



shellout kat sini.. sedap jugak rasanya. cuma pedas sikit la.. tapi habis jugak kami makan..
dah lapar, bagi apa pon habis jugak..
dia punya kepah kot besar² gak.. berbanding saya makan kt Kedah..

so, setelah saya dah rasa shellout sini... bole la saya rekomen kan utk sapa² mencuba..

Gerai ni juga pernah dikeluarkan dlm paper jugak..
kira glamour jugak la tu yg ramai pelanggan..





Location:
Bacang Corner Warong Che Nad
Foodcourt Arena Masai Mart, Jalan Bacang 39,
Kota Masai, Johor

Harga: 1 Set rm 18 2/3 pax
Contact Number: 017-7642521

Facebook : Bacang Corner 


You May Also Like

21 comments

  1. blum try lagi mana2 shellout ni

    ReplyDelete
  2. Tempat ni dekat dgn umah... Tapi... Tak pernah jejak! Ha ha ha... Sebab... Seafood coner kat sekitar pon dah banyak...

    ReplyDelete
  3. Murahnyaaaa rm18 utk 2 org makan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. mmg agak murah la.. susah nk jumpa harga macam ni nih..

      Delete
  4. Sedapnya.. x pernah lagi cuba sheel out ini..
    Follow sini..

    ReplyDelete
  5. Duk viral pasal shellout ni....tak pernah pun makan tau. Harga pun nampaknya reasonable tu, kalau gi JB bolehlah try.
    Tp entah bilalah nak ke JB agaknya huhu

    ReplyDelete
  6. Duk viral pasal shellout ni....tak pernah pun makan tau. Harga pun nampaknya reasonable tu, kalau gi JB bolehlah try.
    Tp entah bilalah nak ke JB agaknya huhu

    ReplyDelete
  7. shell out ni kurang mengancamlah..sis JM mkn ngan SS + HH di Perak lagi best

    ReplyDelete
  8. wohaa... murah nya! tak pernah mana2 lagi.. rasa mcm nak masak sendiri pastu bentang guna daun pisang..hahaaa duduk bersila reramai... hehee

    ReplyDelete
  9. baru sekali je makan shell out.. dah lama dah.. teringin plak bila baca ni.. hehehe

    ReplyDelete
  10. husna belum pernah try lg mnatang shellout nih.. ahaha..
    sebab bila tgk bahan dlm tu tak semua siput husna makan, so rasa rugi laa plak..

    ReplyDelete
  11. belum pernah try shell out lagi.. dari dia famous sampai suam2 kuku.. haihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun sama macam Firah gak, belum ber-shell out lagi. Takut allergic ;)

      Delete
  12. Akak xtahan pedas.
    Mau meleleh hingus ku. Haha.

    ReplyDelete