Pages

Tuesday, August 30, 2016

Rabak Cafe, Mergong Alor Setar

assalamualaikum...

minggu lepas-lepas sempat la p terjah satu cafe ni iaitu Rabak Cafe..
sebelum ni pernah terjah dh.. bole baca kat sini Rabak Cafe ..


datang kali ni nmpk ada beza sikit suasana deco dalam kedai ni.. 
so far, deco dalam kedai ni mmg cantik, menarik suasana dia..

cita bab menu plak..
kat sini ada western, dessert, masakan panas pon ada.. 
 kali ni datang sini plak, nk rasa menu yg lain pulak. 

saya mencuba dessert aiskrim chocalate


nampak menarik kan.
rasa dia aiskrim chocolate la..
namanya dah aiskrim chocalate.
dalam dia ada campur koko krunch 

overload chocolate
yang ni pon sedap.. 
siap ada kitkat, aiskrim dia pon sedap taw..

BBQ Chicken Grill special..
housemate punya.. makanan saya tak sampai lagi, pastu kira nk capai sikit² makanan housemate ni...

ni Fish n Chip
persembahan dia biasa ja.. 
rasa pon ok la.. maybe sebab saya dh kenyang dok makan aiskrim ja.. 
klau betul² kosong.. semua makanan akan jadi sedap..hihi

kat sini jugak, andai anda ingin celebrate apa² ja hari.. ada juga disediakan tempat... call ja untuk booking..

2,3 hari ni dok usha fb Rabak Cafe ni..
banyak pula menu baru..
geram pulak tengok.. mulut ni dh tergedik² nak merasa menu baru mereka..
antara menu baru..
creamosa drinks, pavlova ice bucket


terliur betul la tengok..



waktu operasi : 6 pm - 2 am
location: Berdekatan Tesco Mergong, 
masuk ikut jln depan Tesco Mergong menghala Pusat Service Toyota
Contact Number : 0195081148

9 comments:

  1. Nampak menarik.. Jauh sangat nak p rasa :p

    ReplyDelete
  2. Ice cream tu nampak marvellous sangat...
    Emmm dappp nyaaa

    ReplyDelete
  3. Unik icecrim dari Rabak Cafe. Yang ada kit kat tu xmanis ke dear? Nampak macam marrrniissssss.. Heeeee ;D

    ReplyDelete
  4. byk gak tempat mkn yg best2 kat sana ek

    ReplyDelete
  5. kalau singgah ke alor setar nanti boleh la cuba...

    ReplyDelete
  6. Boleh dak list harga makanan kat rabak cafe? Thankyou

    ReplyDelete

© Cerita dari Jejariku | Design By MH