Pusat Rekreasi Air Panas, Ulu Legong Baling

by - Sunday, July 21, 2019

Assalamualaikum..



Setelah berperam lama di draf ni. mai kita keluarkan dia.
Di Baling, Kedah ni terdapat kolam air panas atau Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong.


Masa ni saya pergi konvoi dua biji kereta dengan family. 
Bertolak pon lepas Isyak dri rumah.
Perjalanan nak pergi, fuhhh gelap gelita ikut jalan kampung ja.
saya follow abang ja, kalau ikut saya memang tak tau jalan pon tambah dengan keadaan gelap plak.



Siap bawa bekal dari rumah, 
dah berendam sakan nanti lapaq pula, so bawa siap-siap bekal





dah beberapa kali saya datang kesini.
dari zaman kecil-kecil dulu lagi..
dulu tak la besar mana,
sekarang banyak perubahan dah dibuat.
kolam pon dah cantik.









Harga Tiket ni masa tahun 2017 lepas saya pergi.

Harga tiket


Disini ada disediakan chalet dan dome untuk pengunjung

Harga chalet

Bagi ingin bermalam di sini pon boleh.
ada disediakan chalet juga.




You May Also Like

6 comments

  1. wahhhh murah jugak tiket masuk MR6.00 ja

    ReplyDelete
  2. Sekarang tak tahu la dh naik harga ka still sama

    ReplyDelete
  3. Best dapat berendam kat sini, Tarot pernah pergi masa zaman belajar dahulu

    ReplyDelete
  4. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete
  5. menarik.
    berendam air panas mlm hari. sesuai :)

    ReplyDelete