6 jenis air yang terbaik...

by - Monday, July 04, 2011

salam semua....
mlm nie aku nk kongsi ckit la apa yg aku dpt hari nie...
tgah hari td...
sambil siap2 nk ke hospital sambil dgr la ceramah agama nie...


aku nk kongsi ckit apa yg aku dpt masa dgr ceramah tue...
terdapat 6 jenis air yang terbaik untuk menyucikan hati kita nie...

1. air zam zam


mesti semua orang penah minum air zam zam kn...
air zam zam nie elok sgt untuk kita brubat ka...
nk sucikan hati kita ka...xpon untuk terangkan hati kita...

2. air hujan malam jumaat


3. air hujan mana mana malam...

4.air mata air....

5. air perigi


6. air mutlak...

You May Also Like

15 comments

  1. wah~~ dah lama cp tak minum air zam zam..bila la nak merasa lg ekk..:) bole tolong cp??klik>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

    thanks~~

    ReplyDelete
  2. mmg air zam trbaik....
    law nk minum asa ada jual kot.....
    tp law nk free tggu owg yg blik dari mekah tue...

    ReplyDelete
  3. air zam-zam.. emm..tol2.. to da lame gak tak minum..hehhehe

    ReplyDelete
  4. air mineral?... huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  5. lama dah tak minum air zam2... hari tu alif ade terdengar berkenaan dgn pemalsuan air zam2 yg dijual kat malaysia..

    maca2 org yg niat jahat nak untung je..

    ReplyDelete
  6. nice entry :) xtaw plak air malaml jmaat dan malam2 biasa bersih :) btw good :))

    ReplyDelete
  7. dulu nak perikse ke nak ambik lesen nak bt sesuatu yg besar nak hilngkn gugp o takut minum ayaq zamzam ni

    ReplyDelete
  8. minum air dengan banyak boleh mendietkan badan :)



    Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
    Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

    ReplyDelete
  9. gary tengah design 2 blog ni dulu.. nanti sampai turn zf ok?... owh ya, kalau gary deco, 90% kemungkinan kebanyakan setting kat blog ni yang melibatkan edit HTML contohnya scroll kat komen ni ngan butang read more tuh akan hilang... so macamana?.. nak teruskan ke?...

    ReplyDelete
  10. akak masih tunggu banner dari kamu..:)
    nanti kalau dah ada bagitu akak ye..:)

    ReplyDelete
  11. kiter pun dah lama tak minum air zam zam..........hehehe

    ReplyDelete
  12. nak minum air zam zam banyak banyak lagi -.-' rindu nak pegi umrah lagi.

    ReplyDelete