Festival Konvokesyen Unimap 2014

by - Friday, September 26, 2014

Assalamualaikum

Selasa lepas, saya berkesempatan menjenguk festival konvo unimap..
Dapat info Dari member yang study Sekarang tengah berlansung festival konvokesyen Kat Sana...
Malam first perasmian Ada artist memeriahkan majlis iaitu black and kaka..

Festival ini mula berlansung hari isnin 22/9/2014 hingga 29/9/2014



Sebelum ni konvkesyen unimap di kangar
Tapi tahun nie campus tetap unimap dh siap, so boleh la buat dalam campus sendri...
Antara booth jualan yg dijual
Kreatif kan.. hasil Dari jerami padi
Booth adijuma
Gerai takoyaki.. Not bad LA rasanya

mencuba nasi tumis ayam golek..kosong ja xda sayur apa2 pon.. Nasib ayam golek sedap jugak





Antara barang sempat di shopping. tudung aj tue order dri mbr kt perak.
Kepada sesiapa yang berada berdekatan unimap, sila la datang memeriahkan event INI..


You May Also Like

28 comments

  1. teringin sgt nak try takoyaki. xsempat2 lg. uhuks3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kt Kedah byk jual.. Meh dtg Kedah..nnt saya bwk

      Delete
  2. assalamualaikum zarul...bestnya...booth AJ la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam... Ramai pengunjung booth nie

      Delete
  3. boleh p ni bile blk kg nnt..
    btw, salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  4. meriah juga ek festival tu..boleh g ni kalu suami nak...last day esok? waa... tempat2 mcm ni best nak g kalu berpeluang nak g juga..tak jauh boleh terus ke padang besar ;)

    insyaallah... tq info tuan empunya blog..salah perkenalan dan salam ukhwah...

    mommylina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga...
      Pegi LA last day ahead nie.. Klu x sempat tggu bulan11 nt pest konvo kt uum plaj

      Delete
  5. ehhh, biar btl booth AJ lengang??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo time nie lengang ckit.. Sbb student ramai xdtg lagi.. Lepas isyak ramai org..

      Delete
  6. bestkan kalo kat UPM konvo pun meriah..banyak gerai2 dibuka..harga pun harga student...not bad

    http://teratakvitaminhaeida.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi Ada jgk letak mahal.. Tambah2 makanan

      Delete
  7. UNIMAP? Universiti Malaysia Perlis ke? ke akak yg salah..biasa dgr UNIMAS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul LA Unimap... Dh lama dh wujud.. Sis nie la...

      Delete
  8. Takoyaki tu food dia jenis macamana?
    Japanese food ea?
    Rasa macam ada terbaca kat blog K.JM tadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa DRI japanese.. Dia bulat2.. XDA pic Plak nk tujuk...

      Delete
    2. Zarul, takoyaki ni macam kaya ball tapi sotong kan?

      Delete
  9. AJ ada shawl ke bawal je,zf?
    Kawan ada beli bawal aj..peminat tudung aj katenye.
    Lupa nak tanya depa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada bawak ja.. Shawal XDA lagi... Saya xminat Sgt.. Mmbr saya LA peminat aj ni

      Delete
  10. gempak la adijuma pun ada bukak booth. dulu time festival konvo forteen and shahir mai.. atotototo shahir yang hensem ^^

    ReplyDelete
  11. Akak suka pegi shopping kat booth convo!

    ReplyDelete