Rawatan Gigi di pku

by - Monday, September 22, 2014

Assalamualaikum...

Selamat pagi...

Hari ni bangun dengan semangatnya nak pagi PKU (pusat kesihatan universiti) ...
 Nak buat rawatan Gigi...
Last buat masa sem 1 dulu.. Tue pon sebab medical chekup..law tak memang tak buat la Aku...
Sekarang dah masuk sem 7, sem last dah baru datang nak buat rawatan Gigi.. Sampai orang kaunter pon gelak.. Dh sem last baru nk datang...bayar saja ja duit rawatan tiap sem...
Bukan apa, saya nie penakut bab2 jumpa doctor nie...
Time ni Plak student sem 1 sedang buat medical checkup.. Memang ramai LA..
Takpa..masih bersabar lagi...


Still waiting....

You May Also Like

11 comments

  1. akak ms kt U pun jrg sgt g pku.. sbb mls nk tggu giliran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh Akak study uum gak ka... Nie pon dh last sem baru nk p

      Delete
  2. mcm mana rawatan ok tak! ke gigil2 time jumpa doktor tu. klau jumpa doktor ensem terus hilang rasa tskut tau ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah... Dapat doktor pompuan lak . hehehe... Lama Sgt tggu smpai hilang dh getar...

      Delete
  3. ya le bkn senang nak bukak gigi utk org lain tgk kan...kalu mmg terjaga slama ni takpe, utk bln lps ni mesti fikir plakkan;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. Segan aihh nk buka Gigi kt doktor..

      Delete
  4. huuuish jumpa doctor gigi memang nervous ooi. sebelum sampai giliran tu memang jantung dok dup dap dup dap.. tapi bila dah masuk dah baring kena tawakal le serah diri kat doctor hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheheeh nervous..
      Sakit Perut la , macam2 lagi rasa sebelum masuk.bila dh Ada Depan doctor terima ja APA n jadi

      Delete
  5. Jarang jumpa doktor gigi ni.
    Sebab x pernah sakit gigi.

    ReplyDelete