Happy BornDay...

by - Thursday, November 19, 2015

assalamualaikun....

alhamdulillah... semalam 18 hb Nov cukuplah umur saya untuk tahun ni...
berganjak lagi angka umur tu...
maka soklan² yang tak berapa cepu mas tu akan menjelma...huhu

berkongsi tarikh lahir yg sama juga dengan org sekeliling saya...
ex housemate masa zaman praktikal diploma dahulu, dah lama tak berjumpa.. almost 6 year...  dah ank dua dh kak yan... Nur Abyan Anuar...

seterusnya ank jiran sebelah dua org... Aliah Hissam dan juga ank teruna ensem Izzat Qayyum dah 2 tahun dh...

next.. ank adik ipar kak saya.. Hannah baru setahun....

kami semua berkongsi tarikh yg sama tetapi tahun ja lain2...

dalam bulan November ni juga saya berkongsi bulan dengan adik dan juga anak buah...
tak pernah lagi la sambut sama²... ada yg ada di utara, ada yg ada di selatan...


You May Also Like

17 comments

  1. selamat ulangtahun ZF
    semoga dirimu mendpt keberkatan di dunia dan akhirat amin

    ReplyDelete
  2. ahaaa lahir 18 Nov...so sekarang umur ZF berapa puluh tahun? 25?

    ReplyDelete
  3. Happy belated besday ZF...jgn sedih-sedih..jgn compare dng orang yang ada ada anak or suami..lagi pun belum cecah 03 tahun still muda tau..so keje kumpul duit dulu, enjoy dan jika ada jodoh x ke mana ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju. Count your blessings. Kira keberuntungan kita,..jangan sedey2 :)

      Delete
    2. bukan 03 tahun JM,30 la...hehe

      Delete
  4. Happy belated birthday, Zarul! Akak doakan 1 tahun yang lebih happening, ceria, bahagia, rezeki tak putus dan kesihatan yang sempurna :)

    ReplyDelete
  5. hepy belated besday lagi sekali ZF :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday ZF.. semoga sihat sentiasa untuk beribadah kepada-Nya.. diberikan umur yang berkat.. murah rezeki dah dipermudahkan urusan =)

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday gugurl..:)

    ReplyDelete