Besday Big Boy...

by - Wednesday, November 11, 2015

assalamualaikum....

Bulan lepas sebelum October menutup tirai, sempat saya meraikan hari jadi rakan² tempat kerja department saya...

saya himpunkan empat org terus..
jimat satu kek sahaja diperlukan..hahaha
walaupon masing² dah besar panjang tapi untuk meraikan mereka bersama rakan2 lain juga... baru nampk meriah dan juga jalinan kemesraan tu ada...




hepy besday ualls..
shon, safari, ku fahmi dan amet..
dah besar² dah semua...
semoga semua rajin bekerja la..
dan juga jangan timbul banyak masalah ya..
peninv kepala saya nak handle nanti ngan peragai sorg²...









You May Also Like

24 comments

  1. ku tak fahami tu nama orang ka? sedap nampak kek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ku Fahami je kot... Pesal ada Tak pulak?

      Delete
    2. disebabkan dia xpaham bahasa org ckp....
      jadi la nama ku tak fahami...hihihi

      Delete
  2. Allahhh kek tu mmg tgk meleleh kat sini weiiiiii hehe

    ReplyDelete
  3. amet ulaq tu pasaipa..suka ngulat ker?? Ape2 pon sedapnya kek tu..

    ReplyDelete
  4. asalam ZF..datang sini ya..lama tak bertegur sapa..harap sihat ya. Selamat hari lahir buat mereka bertiga tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam cikgu... tu la lama xbertegur sapa.. alhamdulillah sihat ja...
      tu empat org ckgu...

      Delete
  5. haaaai la Ku Tak Fahami ehehe.. tudia empat terus ZF hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gabung sekali senang.... xpyh nk buat byk2 kali dh

      Delete
  6. hahhahahhh....ku tak fahami....mula2 baca mcm pelik...rupanya ku fahmi....papepun epi besday big boy...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ni mmbr yg buat kek yg reka ni

      Delete
    2. Akak pun pening2 lalat masa baca part ku tak fahami tu ;)

      Delete
  7. 4 big boys ni boleh jadi bodyguard Zarul kat tempat kerja :)

    ReplyDelete
  8. adoii pelik2 nama bebudak 4 org tu

    ReplyDelete
  9. untung lah ZF belanja dorang mkn kek..ni mesti anak buah ZF kan kan kan

    ReplyDelete
  10. kawan2 pun seronok nak keja dengan kita kannn. ambik hati :)

    ReplyDelete