Pra Konvo 2015 Geng Ganazz

by - Monday, November 09, 2015

assalamualaikum....

Penantian selama 4 tahun untuk menyarung sehelai jubah biru akhirnya tercapai...
Alhamdulillah...
berkesempatan saya dan rakan-rakan plan untuk mmbuat pra konvo...
ada yang konvo tahun lepas, sudi jugak datang bersama meraikan bersama-sama..
tq ualls yang sudi datang....

biasalah bila berjumpa ramai2 ni, mula pelbagai aksi nak ditangkap...

jom tengok hasil tangkapan dari tangan suami cik iem...





sepatutnya lagi ramai yang perlu ada, tapi ada yang tak dapat join... 
so hanya kami berenam ja yang dapat bersama-sama...




terima kasih lagi sekali kepada rakan-rakan yang sudi datang... 
sorry jika ada salah silap.. terkurang apa-apa sepanjang berada dirumah saya...
kurang layanan ka, kurang makan ka...kurang tido ka..
tapi jangan kurang kasih sayang sudah....
luv u alls....
semoga kita semua dapat berjumpa dan dapat berkumpul bersama lagi...
always miss u alls...

You May Also Like

29 comments

  1. Best kan konvo... Terkenang juga saat SS konvo dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt bestttt.... belanja pic SS konvo satu

      Delete
  2. woww.....teringat masa konvo kt dewan mas dulu....jubah sy jalur kuning...fakulti akaun....motip sgt nk bgtau....kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah.....
      xpa2. saya dh tahu...hihihi... tahun ni kos akaun dpt sesi awai

      Delete
    2. hahaha......ktorg dulu hari kedua sesi pagi....papepun lupa nk ucap tahniah kt zarul dan kengkawan....UUM tetap dihati hahahha

      Delete
  3. tahniah ZF semoga terus kembali di arena blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...insyallah cuba berblogging balik ni..

      Delete
  4. Tahniah..semoga suksess sokmo..Aamiin!

    ReplyDelete
  5. amboi dia.. siap ada pre convo eh.. CT xde pun pre pre.. terus convo haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 skrg ada pre convo,..gambar convo pun bukan main kretip lagi :)

      Delete
  6. wah jelesnya u ols siap ada pre convo gitu.. I ni gambar konvo pun xbest....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dulu konvo tak merasa pun pakai mortar board :)

      Delete
  7. tahniah ZF n kengkawan... Konvo memang best, rasa puas sangat selepas berempas pulas belajar

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Zarul! Akak tumpang gembira :)
    Tahun lepas sibukkan kawan2 grad, tahun ni berseri pakai jubah biru,..

    ReplyDelete
  9. kat mana yang GANAZZ nye aYU je semua

    ReplyDelete
  10. Tahniah kerana dah TAMAT zaman study

    ReplyDelete