"Mini GA | Tiket Free Bas Hop-On Hop-Off by HBP"

by - Saturday, November 14, 2015

assalamualaikum....

klik disini untuk join


sambil² bw trnampk ada GA utk memenangi tiket free Bas Hop On Hop Off kat Penang tu.... sanggup tido lambat malam ni sebab nk join ni.. hari ni last day..esok kerja awai pagi plak..

sebelum ni dok tengok BloggerUtara pegi macam best ja...
saya pon teringin jugak la... dah la tak dapat join BloggerUtara pegi hari tu....

sebab kenapa saya nak tiket ni ya....
sebabnya saya nak sangat pegi Penang... dah setahun rasanya saya tak jejak kaki ke Penang tu...last saya pegi sambut merdeka tahun lepas ja...
 then saya nak mencuba naik bas xda bumbung tu dah lama dh masa kat KL lagi... tapi selalu tak berkesempatan...
so kali ni ada area Utara, insyallah bole saya pergi...
sebab lagi, saya nak menikmati segala tempat menarik di Penang tu...
best tu....

kalau dapat tiket lebih lagi, bole saya naik bas Hop On Hop Off kat KL plak....
nak tgk pemandangan kat KL tu....
bole la feling² kena angin dok atas tu....
over plak rasa... tapi ada saya kisah...jnji dapat naik.. hihi...

sekian dari saya...
harap² ada rezeki...insyallah...

You May Also Like

18 comments

  1. gud luck..
    pergi ke paso beli soto
    best giler naik bas hoho

    haha

    ReplyDelete
  2. good luck.. klu nak pergi ajak I sekali.. hehe

    ReplyDelete
  3. Kalu ada tiket lebih boleh ajak SS sekali... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  4. good luck ZF..selamat berhopping ye

    ReplyDelete
  5. dah habih ka..akak pun tak pernah naik.selalu nampak tourist naik petang-petang kat KL..time jam lak tu.mesti diorang dok cakap 'inilah KL and the ever famous traffic jam'..hihihi

    ReplyDelete
  6. good luck!! kalau menang ni. menang GA kak zai. jadi menang besar lah kannnnn!! ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah, zarul farhana berjaya menang tiket ni. join jump street kan? nanti kita buat sesi penyampaian hadiah kat sana.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woaaah.. sesi penyampaian hadiah ni menarik =D

      Delete
  8. wooooooow tahniah ZF =) menanglah.. ehehhe..

    ReplyDelete