Last Day for Me

by - Wednesday, June 10, 2015

assalamualaikum...

syukur alhamdulillah...
akhirnya penantian selama 4 bulan menjalani practicum sampai ke penghujungnya...
sangat terharu dengan majlis perpisahan yang diadakan kat opis...
sepanjang 4 bulan saya disini, banyak benda,ilmu pengetahuan, macam² lagi la yang saya dapat...
segala jasa dan budi daripada staff dalam banyak memberi tunjuk ajar saya disini, sangat saya hargai.... terima kasih tak terhingga...

sayang plak nak meninggalkan opis ni..
berat hati sangat..tapi tetap melangkah pergi jua...



penyampaian cenderahati dari bos





You May Also Like

50 comments

  1. tahniah, dah habis LI.. semoga lulus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga cepat kahwin.. eh!.. semoga cepat dapat kerja tetap.. ;)

      Delete
    2. tq QA...
      amin..harap saya cepat kawen...
      hihi

      Delete
  2. alhamdulillah dah habis..pasni sambung balik belajar ke terus cari kerja?all the best ZF..

    bos tu orang putih ke, orang Arab ke?kim salam na.k bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari kerja ja Kak Sal... ada kerja kosong tak trmpat Kak Sal...

      dah kawen la sis JM...

      Delete
    2. cari kerja ja Kak Sal... ada kerja kosong tak trmpat Kak Sal...

      dah kawen la sis JM...

      Delete
    3. kalau belum, ZF dah sapu dulu..hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. apply..tapi xda job kosong lagi la

      Delete
    2. tolonglah carikan jodoh, eh carikan kerja untuk ZF..

      Delete
  4. Biasanya kalu last2 day ni... Dalam hati mesti ada bawang kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena kupas bawang byk2 kan...hihihihi

      Delete
    2. Bawang putih merah.. halia.... jangan lupa lengkuas! He He He...

      Delete
    3. dh leh buat masak kari dh tu SS...hahahahha

      Delete
    4. hahahah...kari ayam sedap gak

      Delete
  5. Tahniah... last day ni ada seronok ada sedih mcm2 perasaan bercmpur baur ... moga cepat dapat kerja baru :)

    ReplyDelete
  6. wowww...thniah ZF...lepas ni dh terer dh wat keje....senang dpt keje heheheheh

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah dapat banyak hadiah hehe sukses selalu ya mba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulliah... rezeki...terima kasih ya ipah

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. wahhhh byk nye hadiah dpat...... bos omputeh ke tu

    ReplyDelete
  10. wahhhh byk nye hadiah dpat...... bos omputeh ke tu

    ReplyDelete
  11. last day for me? lain mcm je tajuknya...sekali baca tajuk dah ingat 'benda' lain

    ReplyDelete
  12. cepat betul masa berlalu kan...rupanya sudah 4 berlalu ZF mengira kontena...ehh...praktikal di kilang kontena ni...Alhamdulillah..lepas ni boleh apply kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kilang kotena la..semua salah paham...hahahaha...kilang tayar la

      Delete
  13. banyak la dapat hadiah kan??hehhe

    ReplyDelete
  14. tahniah dah tamat jugak kan.. banyaknya dapat hadiah..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Selesai satu bahagian :)

    ReplyDelete
  16. Tamat dah satu peringkat dalam hidup. Semoga Allah permudahkan laluan. Eh tapi banyak jugak dapat hadiah tu. Kak Zarith habis praktikel dapat sebuah frame bergambar jek (T-T)

    ReplyDelete
  17. Tahniah ZF, baru habis praktikum yer...

    ReplyDelete
  18. Tahniah.. Semoga berjaya di masa akan datang

    ReplyDelete
  19. hihi mmg dah tahu dah awak dah abes praktikel.. dah tak kira2 kontena hehehek..

    ReplyDelete
  20. Assalam ZF,
    waaaaaaaaaaaaa
    bertingkek2 hadiah yer dapat
    akak masa abeh praktikal dolu takdak pun laguni sob3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  21. Yeah!! dah habis praktikal.. Manyak dia dapat hadiah..

    ReplyDelete