Terima Kasih wahai kawan-kawan alam maya..

by - Thursday, July 02, 2015

assalamualaikum ..

sepanjang saya kurang aktif sikit sejak masuk praktikal lepas..pelbagai kiriman saya still dapat... alhamdulillah rezeki...
terima kasih tak terhingga kepada yang sudi memberi...

sempena saya antra terpantas dan juga meneka dengan betul jumlah gelandangan yang dianjurkan oleh SS tempoh hari..so dapat la sikit hadiah dri SS..


beg dan FM dari Bandung..
thanks SS kerana memilih saya yang terpantas, saya tahu memang saya terpantas dahulu kala.. tetapi tidak lagi kini.. semuanya semakin lembap..huhu update blog pon makin lembap, blogwalking pon lembap.




seterusnya dari cik CT Yang Menaip...
dapat coklat mini.. sedap ooo..
coklat dah sampai kat rumah brapa hari dah.. saya plak lambat balik kampung,
nasib baik xda semut hurung ka.. xpon coklat cair ka..semua masih dalam keadaan baik.
thanks ya CT..
dan nak mintak maaf tak dapat join majlis berbuka puasa tempoh hari..
insyallah nanti plan lain and try la buat kat Kedah plak hihi





next kiriman daripada Zumal..
siap dapat pingat lagi... teringat waktu zaman sekolah masuk acara lawan lari.. kalau menang dapat pingat..
dalam blog pon boleh dapat pingat taw, acara siapa terpantas menaip..hihi
thanks ya Zumal.. 



kiriman sampai untuk kali kedua dah, baru saya nak update.. sory ya sis.JM. 
lambat update..
first saya dapat semuanya barangan dari Korea... wahh sukanya saya taw...
ada FM, sudu garpu, pengetip kuku, penanda buku.


balik minggu lepas, ada lagi kiriman dari sis JM.
mini sejadah ( boleh awak pergi terawih), surah al_ma'thurat ( boleh letak dlm beg tangan nnt), FM dan kurma (dah habis makan dah).

banyak betul kiriman dari sis, dah naik segan dah saya...
insyallah suatu hari nanti akan berbalas jugak..


tak lupa kiriman dari Kak Shikin @ Dr. Shikin..
kak Shikin ada kirimkan satu tupperware comei wrna pink.. dan mask ( dah habis guna dah).. thanks so much akak..


ada lagi kiriman sampai minggu lepas, 
dariapa akak senior saya, kak Deanna..
akak kirimkan saya sebuah majalah TIME.. bagus ni bertambah bahan bacaan saya walaupon lambat sikit nak membacanya..
dan ada souvenir..
thanks taw kak Deanna..


majoriti kiriman yang saya dapat adalah hasil2 saya menjadi antara pengomen di blog mereka... terima kasih kerana menghargai ya..
saya pon sgt menghargai di atas pemberian kawan2.. 
walaupon tak pernah bersua muka..kita semua tetap kawan di alam maya.. 




You May Also Like

32 comments

  1. Tahniah yer ZF, macam2 ZF dapat hasil dari ukhwah sesama rakan blogger yer...

    ReplyDelete
  2. banyak tu dapat hadiah dari rakan blogger :)

    ReplyDelete
  3. tahniah ZF.. itulah tanda persahabatan di alam maya..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Dah leh buat muzium dah ni :)

      Delete
    2. muzium hadiah berblog ke Farrah? hehehe..

      Delete
    3. Hikhik betul tu, eyda. Ala2 buat trophy room ;)

      Delete
  5. tahniah ZF..segan pulak akak,ZF selalu mai komen tapi akak tak pernah bagi apa-apa..huhu

    ReplyDelete
  6. perghhhhhh byknya dpt adiah..manyak huntung lor hehehe
    tahniah ZF :)

    ReplyDelete
  7. wow! banyak nya ZF dapat hadiah.. tahniah!

    ReplyDelete
  8. Wahh alhamdulillah.. tahniah ZF.. Salam Ramadan dan salam keceriaan bulan Julai.. :)

    ReplyDelete
  9. Congrats, ZF! Berkodi-kodi dapat hadiah ni ha...

    ReplyDelete
  10. waaaa......manyakkk wooo ZF dapat....hehehehe....bestkan dapat hadiah drpd kengkawan di alam maya nih....papepun terima kasih coz ZF sudi luangkan masa singgah blog sy hihhiih

    ReplyDelete
  11. Assalam ZF,
    hamboih3
    sakan uols he3
    bertingkek3 dapat yer
    Alhamdulillah rezeki kan3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah dah dapat...x perlu nk balas membalas ZF....sis JM mmg hargai kehadiran ZF d blog tu...cuma skrg ni malas tu nk update...

    ReplyDelete
  13. so dh habis praktikal...aa aktiviti ZF lepas ni

    ReplyDelete
  14. wahhh.. tahniah. memang best dpt mcm2 dr blogger kan

    ReplyDelete
  15. wahhhhh syok kan dapat hadiah mcm2. terussss bersemangat lebih lagi hihihih

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  16. wahhh meriahnya!! banyak dapat barang :D nk jugak! :D

    ReplyDelete
  17. hehehe coklat buat habuah celah gigi..
    nanti ada rezeki post choc lain pulak hehehe.. tp risiko tinggi sket hantar benda2 mcm ni.. tu la takot rosak takot semut ke penyet ke..

    ReplyDelete
  18. xpe ZF.. insyallah nanti kita plan aktiviti lain pulak k.. or tunggu sapa2 plak ada idea.. x smestinya CT je..

    ReplyDelete
  19. ha tudia. ZF mmg selalu jadi top komentator. tak mampu nak kejaq hehehe

    ReplyDelete
  20. Banyak juga koleksi dari blogger maya noh...

    ReplyDelete
  21. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete