Fumakilla Vape One Push V

by - Tuesday, September 12, 2017

Assalamualaikum..

Fumakilla Vape One Push V



Botol kedua simpanan saya

Ini merupakan botol kedua saya beli...
Penggunaan Fumakilla ini sangat berkesan.
Setiap kali saya balik kampung, memang wajib saya bawa balik Fumakilla ini.

Biasalah kalau berada di kampung, nyamuk banyak.
 dulu sebelum adanya fumakilla ini, tidur saya selalu bertemankan ubat nyamuk lingkaran atau guna kelambu ja..
tapi mai dengan mengantuk sangat tu, nak pasang kelambu pon malas.. ya la nk kena pasang then dah siang nak kena simpan balik..

kalau guna ubat nyamuk lingkaran tu pulak, bukannya elok sangat bau asap tu..bahaya jugak.. 
bila tengok ada ja keluaran Fumakilla ini, kita cuba la tengok... 

kesannya
hanya sekali spray ja, sampai ke pagi la tiada nyamuk.. nyaman ja tidur tanpa nganguan dari nyamuk..
bangun pagi ja, tiada lagi gigitan nyamuk..

sebotol ni bertahan untuk 60 kali spray..
dalam 2 bulan jugak la bertahan..



saya cadangkan siapa nak balik kampung ka,
atau yang ber camping ka 
cuba sediakan Fumakilla Vape One Push B ini..
botol dia kecil ja, mudah nk bawa..

Harga pon mampu milik..
setakat saya beli hanya RM 13.35,
harga di tempat lain tak tahu la.


You May Also Like

11 comments

  1. wah yeke.. macam best je.. boleh guna berapa kali ye sekali spray tu? eh satu botol ni boleh guna berapa kali ye..

    ReplyDelete
  2. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. sm la...akak pon pkai ni ja sbb mls nk gantung kelambu.

    ubat nyamuk bila pasang kdg smpai demam dok hidu asap dia

    ReplyDelete
  4. kalau balik kg memang guna ni sbb byk nyamuk dan malas jugak gantung kelambu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gantung kelambu pas2 nk kena tggal plak..hihi

      Delete
  5. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. kena cari jugak la musim hujan loni nyamuk banyak gak

    ReplyDelete
  7. selalu sebut vape, ingat rokok tu je.. hehhe

    ReplyDelete