Peraduan Tunaikan Hasrat Umrah Bersama yang Tersayang dari Power Root

by - Thursday, September 07, 2017

Assalamualaikum..

Peraduan Tunaikan Hasrat Umrah Bersama yang Tersayang dari Power Root



Peraduan ini telah dilancarkan pada 1 Mei yang lepas dan di jadualkan berakhir pada 15 September 2017, akan tetapi pihak power root telah melanjutkan tarikh sehingga 1 Oktober 2017.

Peraduan Tunaikan Hasrat Umrah ini adalah sebuah projek Power Root untuk menyumbang semula kepada masyarakat dan para pelanggan dengan menawarkan pakej umrah berjumlah RM 360,000.

Setiap Pemenang akan menerima dua pakej Umrah dan Power Root jugak menawarkan pakej terbaik daripada Tabung Haji Travel and Services, yangbernilai lebih daripada RM 10,000 setiap pakej.

Para pelanggan power root masih boleh lagi untuk menhantar penyertaan anda.

Bagaimana untuk menyertainya, boleh lihat di bawah:


Mudahkan.

Anda perlu membeli mana-mana produk Power Root, sama ada dalam bentuk pek atau tin. Dan gunting keratan logo di pek tersebut atau cabut pembuka tin untuk dikepilkan bersama borang peraduan.






Butir-butir, syarat - syarat dan peraturan peraduan anda boleh layari :

FB              : alicafe
                                  Per'l
                    Power Root



Semoga berjaya untuk Pelanggan Power Root !!


You May Also Like

3 comments

  1. hai ZF ! lama tak singgah sini ha. moga ada rezeki ZF. mana taw ada rezeki sangkut kat power root ke kan :)

    ReplyDelete
  2. waa.. bestnya !! kakak pun selalu jek beli air tin kacip fatimah kaler pink tu.. hee~ boleh la start tanam misi ni.. mana tau kan ada rezeki..

    ReplyDelete
  3. Bestkan hadiahnya.....moga ada rezeki kita...Aaamin

    ReplyDelete