Selamat Pengantin Baru buat rakanku...

by - Tuesday, August 19, 2014

assalamualaikum....

apa khabar? akhirnya dapat juga nak mengupdate blog nie...
lepas raya ja xupdate apa-apa lagi..

ok berbalik pada tajuk di atas.. sempena syawal ini, banyak pula saya dapat kad undangan perkahwinan..
dari raya ke 3 start ada kenduri kawen... yang mana dekat tue boleh la saya hadiri.. yang mana jauh tue, mintak maaf sangat la saya tak dapat pegi...

masa syawal ke 6 tue saya dah plan dengan member class zaman poli nak pegi kenduri di Baling...
saya hari Jumaat tue lagi dh start bertolak pegi tido rumah Iza di Kuala Ketil.. bukan apa kalau nak bertolak hari kenduri jauh pulak saya nak bertolak nanti.. so transit rumah dia dulu la..di sampng tue ada motif tue pegi awal heheehe.. malam tue berjalan sakan kami dua + bakal adik dia ke Penang.. hehehe

so, esoknya 6 syawal hari Sabtu,saya ada dua buah kenduri kena hadir... plan rumah first nak ke Taman Semarak, S.P, rumah exroomate saya sem 1 masa zaman poli. nurul syuhada aka kecik boleh intai blog dia aku suka seni
berdasarkan peta yang diberi akhirnya sampai juga saya dan iza...

iza, kecik, saya

my bff, my xroomate, miss u so much..

next kenduri plak ke Baling, rumah xclassmate nur hidayah aka kak dayah...
so plannya kumpul di Petronas Kuala Ketil... sepatutnya konvoi 4 biji keta, tapi sebiji lagi lambat sikit, kami bertolak dulu la 3 biji keta... 

Add caption
nie antara konvoi kami, ada yang xmasuk sekali nie, sebiji keta lagi belum smpai...

kami rasmi dulu katil pengantin ya 

bersama pengantin..
selamat pengantin baru buat rakanku...
semoga berbahagia sampai ke syurga....

#teringat kata mmber, time kita tak kawen lagi,kita attend ja kenduri kawan-kawan,
time kenduri kita kalau depa tak mai siap la...hehehehe..





You May Also Like

16 comments

  1. ramai yang kawen bulan syawal ni kan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ramai dapat cuti, sesuai buat kenduri...

      Delete
  2. Comel play kad tu...suka la majlis keramaian kenduri kendara mcm ni...besttttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. besttkan.. tambah2 dapat jumpa mmbr ramai2..

      Delete
  3. selamat pengantin baruuuuu..... ;))

    ReplyDelete
  4. raya n cuti sekolah adalah musim org kawen.. selamat pengantin bru utk kwn awk ye..

    ReplyDelete
  5. tak mai siap la...kita ungkit sampai 7 keturunan..hahhaha..

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd kawn zarul tu nanti turn zarul jgn lupa jemput akak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JM bila lagi?
      Jangan lupa jemput saya nanti.

      Delete
    2. Ahakss...Nazeck!! ni susah nak jawab sbb tiada jawapan yg pasti..nanti akak cari pasangan dulu yek..in sha Allah akan jemput semua rakan reader yg baik-baik hati ni

      Delete
    3. tq.. insyaallah kalau smpai seru saya jemput la semua...

      Delete