Selamat Bertunang.

by - Friday, February 20, 2015

Assalamualaikum...

Walaupun dapat cuti raya cina tapi kesibukan tetap ada.
habis ja kerja Rabu lepas dalam masa sejam balik rumah siapkan diri terus berkejar ke Shahab Perdana tiket bas pukul 6 bertolak ke KL.
Pegi sana pon sebab attend majlis bertunang kawan baik saya. di sebabkan dah berjanji akan pegi so wajib pegi la walau kelam kabut sikit.

alhamdulillah, my bff Nazira dan tunangnya memilih tarikh 19 Februari utk mengikat tali pertunangan mereka..
majlis berjalan dgn lancarnya.

kawan sekelas zaman diploma


Selamat Bertunang Ira..
satu kaki dah melangkah...tinggal sebelah kaki lagi ja...
tggu majlis kawen plak nnt..insyallah kalau xda apa² hal..akan sampai lagi kesana..

thanks juga Ira dan family bagi menumpang tido rumah.. kalau xbagi tumpang tido memang tak attend la majlis ang..
habis majlis, malam tu terus saya balik Kedah. sepanjang perjalanan tido ja sbb kepenatan.

banyak blog lagi saya belum balas kunjungan.. tak sempat lagi..
cuti ja ada ja plan ngan family..

You May Also Like

80 comments

  1. wahhh meriahnyaa majlis tunang. tahniahh untuk akwan ZF ^^

    ReplyDelete
  2. Ingatkan Cik Zarul Farhana yg bertunang... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...haah laa SS...sy pon igt zarul yg bertunang

      Delete
    2. Kalu Cik Zarul Farhana bertunang... Sampai hati x jemput! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. aihsss... xlah... calon pon xnmpk rupa lagi

      Delete
    4. Kalu tak nampak rupa abis nampak apa?

      Delete
    5. Akak tetap nak ckp tahniah! Tahniah Zarul sbb berjaya attend majlis tunang kawan ;)

      Delete
    6. yes kak Farah... ingt senang ka nk attend... jauh ooo

      Delete
    7. Tu la kak Ros pun ingat ZF punya majlis. Hihihi

      Delete
  3. wah comelnya theme purple.
    tahniah buat beliau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik. Maklumlah feveret colour Kak Ros tu. Heeee

      Delete
  4. wow.... cantiknya deco pertunangan... dah macam orang kahwin dah... apa pun tahniah dah bertunang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deco majlis pertunangan sekarang tak macam dulu.. simple2 pun dah macam orang kawin dah.. nanti yime kawin lagi grand laa..

      Delete
    2. kebetulan abgnya pandai deco2 ni...

      Delete
    3. kebetulan abgnya pandai deco2 ni...

      Delete
    4. untung kalo boleh buat sendiri kan =)

      Delete
    5. abg Ira tu dh berpunya belum ke dah beranak pinak..kalau belum leh kenen2 ke ZF tu

      Delete
    6. amboi sis... hahahah lawak la sis ni...
      masih bujang lagi sis...

      Delete
    7. yeayy...BERITA baik nih heee kenyit2 lah mata sikit nanti

      Delete
    8. Hikhikhik bukan main lagi Sis JM merisik khabat ha,...

      Delete
    9. ishhh sis ni... pandai dok mengajar...

      Delete
    10. Eh kak JM ni tanya untuk ZF atau untuk diri sendiri? Hahhahaha larikkkkk

      Delete
  5. Ingatkan tuan tanah yang bertunang.. rupanya sahabat baik..

    ReplyDelete
  6. tahniah ira ... sat gi tuan tanah lak ... heheheee

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah meriah.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  8. alaa... ZF tu kalo tak buat BW semalam pun takpe... sbb malam esoknye boleh cover!!! hahahha =p

    ReplyDelete
  9. Mana Cik Zarul Farhana menghilang? Sonyap yo... Busy collect angpow kaaa? Sihat kaaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf maaf... bz sikit cuti ni...
      kurang sihat..demam sikit...

      Delete
    2. Alaaaaa bz buat apa? Banyak2 minum air masakkkk!

      Delete
    3. jangkit demam SS lah kot..haha

      Delete
    4. Klu sakit jangkit melalui online lagi parah hihihi selamat beristirahat Zarul :)

      Delete
    5. slalu buka blog Sas terus berjangkit...
      demam dtg balik dh ni

      Delete
    6. ZF, moga cepat sembuh yer..

      Delete
  10. aha...pic besar like pic 2 tu baru puas nk tgk..ni kecik sgt...ciput je like pic 1 tu

    baru lah nampak muka ZF yg cute tu dgn jelas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena zoom habis JM... He He He...

      Delete
    2. cute ka sis... hahahah...
      sebenarnya saya xtahu la..saya upload ja..pas2 dia automatic jd ikut saiz sndri...

      Delete
    3. boleh edit size picture tu nak small, medium, large n ex-large

      Delete
    4. Dah berbuih dah bontot dok nasihat suruh besokan... JM kena buat special tutorial utk Cik Zarul Farhana laaa... He He He...

      Delete
    5. Sabar kak JM. Hihihi.. Teruskan 'menzoom' hihi

      Delete
  11. Tahniah kepaaa kawan ZF tu...in sha Allah nanti turn ZF pulak don worry...kalau ada jodoh takkan ke mana..yg penting jgn lupa jemput sis JM..kalau x sis JM bommm umah ZF tu ahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...insyallah harap2 ada la yg sudi terima saya..

      Delete
    2. Giliran JM bile plak? Nanti SS plak bawak bomm tangan... He He He...

      Delete
    3. hahahah... mana leh langkah bendul la..tggu akak akak dulu la

      Delete
    4. Sama-sama menunggu.. Jangan lupa bagitahu kat kitorang k :)

      Delete
  12. kena tempah baju pulak lepas ni..nak pi makan kenduri..:)

    ReplyDelete
  13. cantik ungu! selamat bertunang.. orang ni bile lagi ehem. hehehheheh.... bljar kasi settle dulu yukkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. org ni xtahu bila..menanti sapa2 masuk minang hahahaha

      Delete
  14. wah, lawalah bff sis zarul... selamat bertunang. semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  15. Kak Ros bak ucapkan tahniah buat kawan ZF tu yer. Moga dipermudahkan jalan untuk langkah seterusnya iaitu bernikah pula ;)

    ReplyDelete
  16. tahniah tahniah.. meriah cem nikah ehehe..

    ReplyDelete