Hari Anugerah Talia

by - Wednesday, November 26, 2014

assalamualaikum...

rasanya 2,3 minggu ni tak sempat saya bw.. kalau sempat pon, mesti saya dalam class tapi bukan time lec sedang mengajar la.. ada presentation ka boleh la tak beri perhatian ckit..heheh, kadang2 tengah menunggu mmber ka,sempat la bw kejap, mcam skrg nie tengah kerja part time time kalau customer tak da..sempat la nk post entry ka....

minggu lepas merupakan minggu terakhir persekolahan bagi anak-ank yang bersekolah... begitu juga bagi anak buah saya..
minggu lepas dapat whatsup dari kak ipar saya.. sabtu lepas ada majlis hari anugerah di sekolah ank buah saya di sekolah kebangsaan Danau Kota...
anak buah saya salah seorang yang menerima anugerah... Nurul Batrisya Natalia namanya...
dia Sekarang darjah satu..tahun depan akan naik darjah dua
dalam anugerah ini talia mendapat tempat ketiga dalam keseluruhan darjah 1... dan juga mendapat terbaik mata pelajaran bahasa inggeris.. tahniah talia...sayang ya...

stage di sekolah
talia nie antara anak buah yang rapat juga ngan saya... sebab dulu saya pernah mengasuh waktu dia berusia 4 tahun dulu.. talia ni, suka bercakap, bercerita tak berhenti... kalau telefon, semua cita pasal kawan dia, cikgu dia, aktiviti dia buat semua dia cita.... rindu plak ngan celoteh dia.... dah lama tak jumpa..last jumpa raya puasa lepas ja..

tengah menerima anugerah

talia...


Nurul Batrisya Natalia
tahniah talia..semoga talia.terus berjaya ya... makcik doakan talia berjaya dunia akhirat...luv so much sayang...

You May Also Like

27 comments

  1. tahniah talia..sejuk perut parents nye...moga terus maju jaya dlm akademik dan akhirat....

    amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... tq sis.. harap dia terus maju lah

      Delete
  2. tahniah talia...seronok dapat hadiah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la dia.. nie xcall ckp ngan dia lagi nie.. mst byk cita

      Delete
  3. Tahniah Talia. Semoga jadi anak yg solehah ye.

    ReplyDelete
  4. Wahh..pandai curi masa utk BW tu...

    Tahniah Talia, belajar rajin2 nanti bolh masuk U seperti Mak Ngah ye..ehh..mak ngah ke ..ahakss belash je lah

    ReplyDelete
  5. Alooo looo looo... Tomey... Tomey...

    ReplyDelete
  6. Hye sis! Nk tau jln ke semeling street art tu ye,Oke..kalo kaluar tol sg petani utara sis straight je,sis akn lalu 3 traffic light,traffic light yg ketiga tu sis belok kanan,sis akan lalu jmbtan or titi semeling,then jmpe 1 traffic light sis straight je,street art tu di seblah knan, di kawasan cina² cmtu..atau pun sis boleh ikot je signboard ke uitm Kedah,hope sis dpt la gmbran jln yg sy mksdkn,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawasan cina? ok tq taw.. nnt tnya org sama

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. tahniah...tahun depan usaha gigih lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.. semoga dia sentiasa berusaha

      Delete
  9. hebatnye talia..dapat top 3 dalam darjah.. semoga teruskan macam ni sampai masuk U ye..

    ReplyDelete
  10. tingkatkan terus prestasinya talia hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah talia.. semoga besar jadi anak solehah ye ^^

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tahniah Talia.. semoga menjadi insan yg cemerlang di dunia & akhirat... aamiin.
    All the best Talia.. :)

    ReplyDelete
  13. semoga semakin cemerlang di masa depan... tahniah

    ReplyDelete
  14. Congrats Talia.
    Bijak sungguh dapat no.3 keseluruhan.
    Kat rumah speaking English ye?
    Sampai dapat Anugerah..

    ReplyDelete
  15. Tahniah adik natalia...sedap yer nama...suka plak nama ni...ish kalau girl nak kasi nama gini la...Natalia....hehhehe

    ReplyDelete
  16. Congrats, Talia! Pintarnya dia :)

    ReplyDelete
  17. semoga berjaya tahniah kena terus gilap dan gilap

    ReplyDelete
  18. Tahniah bt talia.. semoga terus berjaya dgn ape yang diingin...

    ReplyDelete