Menghitung hari..

by - Tuesday, November 04, 2014

assalamualaikum

minggu ni saya akan dapat tetamu yang dirindui...siapakah mereka?
merekalah sahabat saya sepanjang hidup di DPP Sime Darby nie..
cuma sem ni ja mereka tiada disisi saya..

tak cukup lagi sorang..masa sem lepas ni
saya paling last habis.. majoriti dalam group nie hanya 3 tahun ja study..
4 orang dah habis masa sem 5 lagi sebab diorang dapat transfer credit banyak subjects.. (fuzah,yus,wani.nani) then course mereka hanya 3 tahun dan dapat transfer 1 sem..jimat la..
si iem plak cukup-cukup 3 tahun..
fika dan rai course 4 tahun dapat transfer 1 sem jgk..
saya ja course 4 tapi xdpt transfer sem.. masa dip course lain smbung degree course lain..lari bidang..

minggu nie konvo yus.fuzah, wani dan nani.. dalam masa yg sama si fika.rai dan iem kena hantar report praktikal time ni jugak.. insyaallah dapat la saya berjumpa balik dgn semua...

bilik pon saya dah tempah dekat ngan bilik saya.. boleh la lepak..
tak sabarnya nak jumpa.. rindu sangat..
setiap orang yang dapat saya mintak bawakkan saya ole2 dari sana.. hehhehe
post dri fb si fika..
saya request pada yang hantr report supaya stay dengan saya dalam seminggu.. saya nk bawak jalan jalan Kedah dan balik kampung saya... insyaallah moga dipermudahkan la..
sekian....

You May Also Like

24 comments

  1. Rindu plak nak sambung blajar... Tapi otak SS dah beku... Acaner? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beku ka SS..kalau cam tue kena pergi bercuti tempat yang panas2 la.. bg cair balik otak tu hahahahha

      Delete
  2. Wah, bestnya dapat jumpa geng2 lama! Mesti macam2 Zarul plan aktiviti utk diorang kan,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes sis... dh plan mcm2 nie..

      Delete
    2. Nanti jgn lupa kongsi kat sini, Zarul :)

      Delete
  3. Best yer mcm gathering...rindu nak belajar semula...

    ReplyDelete
  4. Seronok nooo jumpa kawan-kawan lama. Saya dah lama pencen belajar di sekolah formal, kini cuma sambung belajar untuk sekolah akhirat...pembelajaran sepanjang hayat..
    Terima kasih kerana menjenguk blog saya, ada masa datang lagi...

    ReplyDelete
  5. bestnya jalan2 area kedah,,langkawi kah ... :)

    ReplyDelete
  6. banyak cerita lah nanti kan..have fun..

    ReplyDelete
  7. Hihihi... rindu zmn akk blajo dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama tinggalkan zaman belajar mula la nk rindu kan..sekarang ni xsabar nk habis ja

      Delete
  8. menghitung hari?..dh tiba ke belum harinya sbb sis baru nk baca :-)

    ReplyDelete
  9. Bestnya kalau dibawa jalan2.
    Boleh request jugak ke?

    ReplyDelete
  10. Terlambat singgah sini.. dah tiba ke hari yg dihitung tu.. :) :)

    ReplyDelete
  11. seronoknyaaa dapat jumpa kawan lama. mesti banyak cerita nak sembang sama sama kan..

    ReplyDelete