Kemeriahan Perasmian Pesta Konvokesyen UUM 2014

by - Thursday, November 06, 2014

assalamualaikum

kali ni sampai lah masa untuk konvo di UUM..
sempena saya last sem,nak la join segala aktiviti di sini.. kali nie saya mengaktifkan diri join perarakan di majlis perasmian konvo UUM.. ada motif sama sebab dapat baju free,dapat makan free... jimat duit

jom tengok pic sempat saya ambil..tapi gambar biasa-biasa ja sebab kamera biasa ja.. kalau dapat dslr ka..power la ckit..

sebelum yang lain datang kami bergambar dulu

nampak meriah dengan belon lagi
majlis dirasmikan oleh MB Kedah iatu Dato' Mukhriz bin Tun Mahathir..
sangat meriah semasa majlis berlansung.
pengacara jemputan maj lis semalam ialah Fizo Omar...


Dato' Mukriz sedang menyerahkan plak sijil peyertaan ke setiap dpp

bila belon dilepaskan 
majlis juga dimeriahkan dengan persembahan dari pelajar uum iaitu tarian, pentomin dari Palapes UUM dan juga Suksis UUM, tak ketinggalan artis jemputan Aeril dan Najwa Latif..
bila dah pengacaranya Fizo Omar, maka tak ketinggalan juga isterinya yang turut serta dalam majlis semalam iaitu Pn. Mawar..
persembahan tarian oleh pelajar UUM

persembahan dari Palapes UUM

persembahan dari Aeril af


sempat lagi MB kedah Dato' Mukriz berselfie dengan berlatar belakangkn student UUM

pakat-pakat teruja dengan persembahan Aeril

Fizo Omar..ensem

lambaian dari Madam rose

Najwa Latif 

persembahan dari Najwa Latif

kecik molek ja najwa latif nie


pesta konvo UUM bermula 5 nov sampai 12 nov nie...
ada sesiap yang berdekatan sila la datang....
malam ni nak menjenguk booth-booth apa yang dijual plak...


You May Also Like

13 comments

  1. amboiii meriahnya....cantik belon2 tu

    ReplyDelete
  2. teringt pesta konvo dulu...hari2 pergi sbb best blh cuci mata mcm2 jual..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. poket pon kena penuh gak la time konvo ni

      Delete
  3. Memang nampak sangat meriah.
    Kalau anak akak nampak belon tuuu...
    Habissss..
    memang merengek nak.

    ReplyDelete
  4. Meriahnya.. rindu dgn suasana konvo ni.. nostalgia pulak bila teringat balik. Nice sharing.. :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya! Tetiba rindu plak time blaja kat kampus. Tiap2 tahun excited bila musim konvo :)

    ReplyDelete
  6. Meriah sesangat ni.. MB kedah pun sampai turun... terkenang waktu kemeriahan masa belajar dulu.... :D

    ReplyDelete
  7. hihi time dulu konvo shahir and forteen mai hihi.. excited aje sebab suka shahir hihi..

    ReplyDelete