Pre Konvo kawan kawan

by - Sunday, November 30, 2014

assalamualaikum...

dok simpan entry nie dh lama dalam draf ni... hari nie keluarkan ja la.. 
kejadian gambar2 ini diambil sehari sebelum diorang konvo... nak buat ala2 pre konvo la... tapi yang datang awal 3 orang ja... nasib la sapa yang lambat datang tue tak ada la pre konvo... 
disebabkan saya masih di bumi Sintok ni, saya terpilih la menjadi photographer mereka... camera tuannya fuzah.. takkan tuannnya nak ambil gambar sendirikan, so saya akan jadi photographer mereka untuk pre konvo...dah lama tak guna Dslr fuzah punya.. apa lagi setiap sudut, setiap gerakan saya ambil..  hahahaha

perancangan awai nak keluar awai la.. tapi biasa lah kul 9 juga keluar.... 
first tempat kami nk pergi bergambar di luar gate...tue pon dah ramai orang dok bergambar.. 




tolong menolong perbetulkan jubah


jom layan gambar





banyak sangat gambar smpai 500 lebih kot... masing-masing gila bergambar...
xpa saya layankan ja... bukan slalu...hehehhe..
macam-macam style posing ada...
nie tak termasuk hari esoknya plak.. hari konvo mereka...




You May Also Like

19 comments

  1. Untung ada photographer... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. photographer xbertauliah heheheh.. foc ja

      Delete
  2. Kenangan manis tu.. tak pe ambil gambar banyak-banyak.. baguslah. Alhamdulillah tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. sonoknye konvo.. teringat mase konvo dulu..

    ReplyDelete
  4. Sis Julia pun konvo di UUM...duduk di Kolej Perwaja...seronokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ye...lama la sis x pi UUM...rinduuuuuuuuuu teramat sangat2 dh ni...seronok zarul tlg snap kan gambar konvo diorg ye...hepppiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yak..senior saya la nie... skrg dh xpgil kolej perwaja dh... skrg dpp bsn dh...

      Delete
  5. Nak pi cuci ke gambar tu?
    Banyak sangat kalau sampai 500.
    Edit siap2 baru jimat.
    Letak dalam cd lagi jimat.

    ReplyDelete
  6. terkenang waku konvo dulu.. alahai rindu nyer :D

    ReplyDelete
  7. Ohhh, sudah nampak chalkboards yg Zarul beli tu :)
    Bestnya baling2 topi grad! U akak dulu xpakai topi huhuhu

    ReplyDelete
  8. wah siap sedia board tu...tahniah...cantik gambar

    ReplyDelete
  9. bestnya dah convo! saya lambat lagi.. waaa

    ReplyDelete
  10. trend ye skarang ni nak shooting sana sini hehe..

    ReplyDelete