"1st Giveaway By Cik Puan Jelita"

by - Monday, October 27, 2014




assalamualaikum....

dah lama rasanya tak join GA nie...
bukan apa, selalu dok bw, dok update guna hanset tu ja..
kalau nk join GA ka segmen apa-apa ka, nak kena copy banner,
nk copy guna hanset ni, saya tak berapa pandai sangat... so tue yang malas nak join sgt GA nie...
nak kena laptop jugak... ok pepagi bangun awal semata nak join segala GA yang ada heheheh...

semalam di tag oleh sis farah untuk join satu GA... macam best jugak... boleh la join..
thanks sis farah tag saya....


sila tekan banner
GA ni di anjur oleh blog cik puan jelita...( memang jelita empunya blog nie, cantik dan manis lagi)
start GA ni dari  20 Oktober -19 November 2014...  ok tunggu apa lagi.. meh la kita pakat join...
tag

You May Also Like

5 comments

  1. singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete