University Inn UUM

by - Saturday, October 18, 2014

assalamualaikum...

sepanjang belajar dalam UUM nie selama 7 sem nie, akhirnya merasa juga saya menginap dalam University Inn...
kalau tak kerana program yang saya sertai nie tak merasalah...

University Inn ni merupakan penginapan didalam UUM untuk sesiapa yang ingin menginap di sini..
musim konvo tak lama lagi..university inn dah penuh di tempah..

asalnya program ini akan di buat dalam kem PLKN UUM Sintok..
tapi ditukar ke kesini.. bersyukur lah.. dapat tido tempat beraircond dari tido dalam kem.
setiap bilik perlu ada 4 orang ja.. tapi kami dapat bilik 3 orang ja..ok la tue

keadaan bilik nie sangat selesa... ada ruang tamu yang luas.. ada satu bilik tido.. toilet ok ada  air panas..

bilik tido
dalam bilik tido tue sepatutnya tilam ada double.. tapi satu lagi tilam diletakkan di ruang tamu.. so boleh 2 org dalm bilik 2 lagi ruang tamu... kami 3 orang ja so semua tido di ruang tamu. bilik tido nie beraircon.. ruang tamu hanya ada kipas ja..

dalam bilik tido, ada almari baju, cermin

tilam yang diletakkan di ruang tamu

ruang tamu ada kerusi, meja.. hilter

pintu toilet.. toilet di sini ok la.
di ruang tamu
di ruang tamu di sediakan tv lcd.. ada hhilter, plag pon ada untuk cas handset. yl
ruang tamu pon luas.. 
kalau datang dengan family pon boleh bawak toto tambah lagi.. masih ada ruang lagi nak tido...

You May Also Like

24 comments

  1. cantikk.lengkap kmudahan..
    apa yg best.. murahkan ?

    ReplyDelete
  2. ooo uum rupenye. dekat je la dengan uni sy dulu iaitu unimap. University Inn ni banyak bilik ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa byk bilik jugak... laaa jiran la kita ya

      Delete
  3. Student uum ke..haii akk pundri student uum jjugak..heheh

    ReplyDelete
  4. okaylah jugak. bab bawak toto tu besh tu hihi.. kalau duduk hotel toto kena cover cover sikit :P kang kantoi..

    ReplyDelete
  5. bawa family OK ni..ruang luas..

    ReplyDelete
  6. Nampak selesa accomodationnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah mcm ni. At least family yg dtg dr jauh tak perlu risau ttg penginapan :)

      Delete
  7. Ok tengok tempat tu.. kemas & bersih. Thanks sharing ye ZF.. :)

    ReplyDelete
  8. kalau nk booking perlu refer pihak universiti or mcm mana

    ReplyDelete